feri Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 sziasztok,árulja el vki, hogy az admin fülek fordítása hova mentődik,köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTester Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 TOOLS- TABSés ott kiválasztod a magyar zászlót, és lecseréled a címkét, majd mentés! Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted November 5, 2010 Author Share Posted November 5, 2010 köszi, de nekem nincs zászló.nem igazán értem mire gondolsz Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTester Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 akkor még nem telepítettél magyar nyelvet... De nem is muszáj telepíteni, csak akkor az angolod at kel átírni.Belépsz az adminba a shopon belül, majd jobb oltalt TOOLS - utána TABS fül és ott vannak az admin fülek megnevezései.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted November 5, 2010 Author Share Posted November 5, 2010 de telepítettem, de nekem az admin oldalon lévő füleket, csak manuálisan sikerült idáig lemagyarosítanom.utána olvastam a fórumon, de állítólag erre még nincs megoldás Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTester Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 igen, ez így van.. Ezért írtam le, hogy hol tudod lemagyarosítani a füleket.. Más megoldás egyenlőre nincs... csak a manuális átírás. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted November 5, 2010 Author Share Posted November 5, 2010 evvel tisztában vagyok, de nem ez volt a kérdés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTester Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Hova mentődik? Hát adatbázisba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTester Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Azt pedig gyorsan kiderítheted.... Létrehozol egy MARCI fület, aztán phpmyadminban kiexportálod az adatbázist aztán rákeresel egy sima editorral a MARCI-ra, és megtalálod a táblát is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted November 5, 2010 Author Share Posted November 5, 2010 az ötlet jó, szted egy másik shopba vissza lehet importálni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTester Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 Szerintem megoldható.. Kivágod azt a részt amit dump oltál az adatbázisból és megtaláltad, h hol a Marci, majd elmented belőle a megfelelő részt, és csinálsz egy saját query-t, ami először vagy törli a másik shopból a menüket és beimportálja a mostanit (kivágottat), vagy csinálsz egy queryt arra, hogy updateolod azokat a sorokat, ahol megtalálod vagy id vagy szó alapján a találatokat. Ezzel létre lehet hozni egy külön kis php fájlt, amit ha lefuttatsz "magyarosítja" a másik shop táblájában levő adatokat.. Remélem érthető voltam, TheTester' Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPeti Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 Sziasztok!Én is az adatbázisban írtam át, az admin füleken levőt. Ez még a kisebb meló volt számomra, de az értesítő emailek tárgyával szenvedtem sokat, míg meg nem leltem a fr és es nyelvűben a lang.php soraiban levő szükséges sorokat, amik persze hiányoznak a hu-ból. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted November 8, 2010 Author Share Posted November 8, 2010 az értesítő méleket a rendelés fülön a státuszoknál is át tudod írni magyarra és a tárgy sor magyar lesz kivéve az order confirmationf Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPeti Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 A welcome-t , az order confirmation-t és a new order-t kellett kiszenvednem.Valamint az összegek után az áfával kiírást törölgettem ki, mert nekem így nem tettszett.Egyébként még csak egy hete próbálkozok vele.Van még mit bütykölni rajta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted November 8, 2010 Author Share Posted November 8, 2010 nem fogsz unatkozni :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sztibor Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 SziasztokA segítségeteket szeretném kérni.Az admin tabsokat magyarítottam épp de elrontottam mert mindkét sort átírtam és az admin felület így már nem ismeri fel a menüpontokat és nem emlékszem mik voltak az alap beállítások.Nagy segítség lenne ha valaki elküldené nekem a saját magyarosított afatbázisokat,vagy akár az alap angol admin tabs adatbázisokat. Vagy ha valaki felteszi ide annak biztos sokan örülnének.Üdv,SzTibi Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted January 21, 2011 Author Share Posted January 21, 2011 íme pack.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
sztibor Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Örök hálám érte!!Köszönöm Link to comment Share on other sites More sharing options...
csarsz Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 Sziasztok!Harmadik prestashopot telepítem, de valamit elfelejtettem???!!!Egyszerűen nem működik az import fül, adminban.Minden ugyanaz: szerver, prestashop verzió( 1.3.7.0)Vagyis ugyanazon szolgáltatónál kettő működik, egy meg nem.Már újratelepítéssel is próbálkoztam, és semmi....Nem tudjátok mi lehet a probléma???linkeltem képet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 ilyen képet modulösszeakadáskor szoktam kapni.Vagy ez a probléma, vagy nem másoltad fel rendesen a fájlokat FTP-n. Én megtenném még egyszer, ráfrissítéssel.szerk.: ha újratelepítés is volt, akkor nézd meg hogy milyen modulokat raktál fel utoljára. Próbáld meg kikapcsolni őket.talán még az általános: írási jogosultságokat is nézd meg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csarsz Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 ilyen képet modulösszeakadáskor szoktam kapni.Vagy ez a probléma, vagy nem másoltad fel rendesen a fájlokat FTP-n. Én megtenném még egyszer, ráfrissítéssel.szerk.: ha újratelepítés is volt, akkor nézd meg hogy milyen modulokat raktál fel utoljára. Próbáld meg kikapcsolni őket.talán még az általános: írási jogosultságokat is nézd meg. Köszönöm a választ, közben rájöttem a bibire.Gyökérkönyvtárba lett telepítve az egész cuccos, így az AdminImport.php fájlt kellett átirtom hozzá, hogy ne a ../ keressen, hanem csak /, így tökéletesen működik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts