incibilgisayar Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 ADMİN PANELİNE KULLANICI ADI VE ŞİFREMİ GİRDİĞİM HALDE Link to comment Share on other sites More sharing options...
By Kuhi Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 panelin ismini deegiştirdinmi admin panelinin ismin baska bi isim ile degiştirip o şekilde giriş yap eğer değiştirmediysen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
incibilgisayar Posted October 30, 2008 Author Share Posted October 30, 2008 arkadaşım iyi oku. bazen girebiliyor bazen giremiyorum diyorum. ki ağırlıklı giremiyorum ve kullanıcı adı ile şifre doğru olduğu halde tekrar login istiyor. ve admin panele giremiyorum diyorm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basar67 Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Merhaba,hangi tarayiciyi kullaniyorsun?Firefoxmu yoksa internetexplorermi?Yoksa her ikisinde ayni sorunmu?Farkli tarayici ile bir dene, ayni sorun olursa tekrar buraya yaz.Kolay gelsin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
incibilgisayar Posted October 30, 2008 Author Share Posted October 30, 2008 her ikisindede aynı sıkıntıyı yaşamaktayım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basar67 Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Merhaba,ben cookielerden kaynaklastigini düsünmüstüm, fakat sorun bundanda degil herhalde. Bu tür sorun ile karsilasmadim.Belirli bir zamanda giripte, daha sonra girememen bir tuhaf.Malesef bu konuda sana yardimci olamiyacagim. Belki baska birisi bu sorunu cözer. Not: Biraz bekle, ellinde sonunda biri cözüm buldugunda mutlaka sana yardimci olur, ama foruma ayni konu üzerinden birkac baslik daha acman islemi hizlandirmaz.Kolay gelsin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
incibilgisayar Posted October 30, 2008 Author Share Posted October 30, 2008 hocam site ismi vereyim istersen msn adresim:oradan site adresini vereyim oradan konuşalım bak istersen. zaten yeni kurduğumdada aynı sıkıntıyı yaşadım. bir bak istersen cookiesleri de temizleyeyim bak bir Link to comment Share on other sites More sharing options...
incibilgisayar Posted October 30, 2008 Author Share Posted October 30, 2008 Merhaba,ben cookielerden kaynaklastigini düsünmüstüm, fakat sorun bundanda degil herhalde. Bu tür sorun ile karsilasmadim.Belirli bir zamanda giripte, daha sonra girememen bir tuhaf.Malesef bu konuda sana yardimci olamiyacagim. Belki baska birisi bu sorunu cözer. Not: Biraz bekle, ellinde sonunda biri cözüm buldugunda mutlaka sana yardimci olur, ama foruma ayni konu üzerinden birkac baslik daha acman islemi hizlandirmaz.Kolay gelsin... işlemi hızlandırmadığı gibi işimi de görmedi zaten. uğraştıkça uğraşmanın anlamı yok anlaşıldı. bütün arkadaşların admin paneli çalışıyor mu merak ettim Link to comment Share on other sites More sharing options...
By Kuhi Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 evet çalışıyor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sercan Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Bende de aynı sıkıntı var.. Neden olabilir bilmiyorum.. sahabh girdiğim şifre ile girilmiyor bir türlü.. arkadaşın daha sonra açılıyormuş bakalım bizimki açılcakmı Link to comment Share on other sites More sharing options...
cankral Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 arkadaşım iyi oku. bazen girebiliyor bazen giremiyorum diyorum. ki ağırlıklı giremiyorum ve kullanıcı adı ile şifre doğru olduğu halde tekrar login istiyor. ve admin panele giremiyorum diyorm. şifrende Büyük Küçük farfler varsa capsl lock una dikat et Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts