Mamejeradi.cz Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Jelikož mám na shopu několik tisíc položek a prodávám zboží, které se kupuje opakovaně(krmivo pro zvířata) docela by se mě hodila jedna vychytávka.Kdybych se jako zákazník mohl přihlásit, otevřít minulou objednávku, tam kliknout na produkt co jsem kupoval posledně, dostat se na stránku produktu, koupit a zase jít.....Napadá někoho něco? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Napádá mně, udělat na modul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted September 29, 2010 Author Share Posted September 29, 2010 Myslíš, že by to šlo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Jde (skoro) všechno. Mohlo by to vypadat tak, že v obchodě bude nový blok s minulými objednávkami zákazníka. Asi by bylo nejlepší zobrazit položky objednávek seskupené podle objednávek od nejmladší po nejstarší. Řekněme do 20 položek/produktů. Z tohoto bloku by bylo nejsnažší dělat přímo objednání, případně přes detail produktu. V prvním případě by si to zákazník jen Ajaxem naklikal a za 1 minutu by byl u kasy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Vhodna je i moznost pridani nove polozky do zakaznickeho uctu s nazvem "Oblibene zboží" ,"Moje zboží" apod A do nej si zakaznik muze z karet produktu prave ty nejcastejsi co kupuje porad pridat a pokud by u nich byla moznost je z toho seznamu rovnou cpat do kosiku jenom dobre pak se nakup takovych castych polozek stava opravdu luxusem. Aktualne ale nevim jestli nejaky takovy modul uz v preste je? Pripadne v placenych? Kdyztak to sem napiste.diky:-) PS:samo by mozna stala za to i kombinace s tema objednavkama-treba moznost prenest veskere polozky uskutecnene objednavky rovnou do kosiku-tzv. znovu objednat to same Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted September 29, 2010 Author Share Posted September 29, 2010 Uvidíme časem. Teď mě nejspíš čeká import pro další xml. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Nachystal jsem modul pro objednávání přímo ze seznamu položek minulých objednávek. Modul se jmenuje M4 Znovuobjednání a demo je na http://demo.presta-addons.com a dá se koupit na http://www.presta-addons.com/moduly/12-m4-znovuobjednani.html. Cena je 39 € bez DPH. Neplátci DPH mně kontaktujte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts