MartinyMeda Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Zdravim,jelikož s Prestou začínám mám pár dotazů:1) Po nainstalování češtiny do shopu zmizel text z homepage. Jak ho tam vrátit?2) Lze nějako udělat, aby se měnily obrázky na homepagy?3) Po instalaci češtiny přestaly fungovat některé moduly. Co s tím?4) Jak lze nainstalovat nový modul - nakopírováním na server do složky modules a přidáním v administraci? To mi nefunguje. Jak na to?Předem děkuji za odpovědi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Máš to celý nějaký doku...Co máš za verzi, co jsi tam cpal za češtinu?To co popisuješ musí normálně jít... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MartinyMeda Posted September 29, 2010 Author Share Posted September 29, 2010 Verzi mam 1.3.1.1Cestinu jsem nasel tady na foru..Jinak taky mi to preijde nejaky poku..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Co mas za hosting? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MartinyMeda Posted September 29, 2010 Author Share Posted September 29, 2010 hosting na kapusta.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Čti:http://www.prestashop.com/forums/viewthread/71610/hlavn_diskuze/pesun_shopu_na_jin_hosting Link to comment Share on other sites More sharing options...
MartinyMeda Posted September 29, 2010 Author Share Posted September 29, 2010 Takze spatnej hosting? A co s tim kdyz je zaplacenej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Neříkám že špatnej osobně bych to zkusil naistalovat znovu a zjistil si co tam vůbec na tom hostingu máš povolený a co ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MartinyMeda Posted September 29, 2010 Author Share Posted September 29, 2010 Preinstalovany to je asi petkrat .. jinak muzu poslat prihlasovaci udaje, kdybys byl tak ochoten a mrknul se na to.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Dneska nemůžu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MartinyMeda Posted September 29, 2010 Author Share Posted September 29, 2010 Nevadi, nespecham na to doufam, ze si nekdy cas najdes a kdyztak jakou mam zkusit cestinu ktera by nedela problemy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MartinyMeda Posted September 30, 2010 Author Share Posted September 30, 2010 MOhl bych poprosit, kdy bude cas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 587299357 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigel Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 Zdravim,jelikož s Prestou začínám mám pár dotazů:1) Po nainstalování češtiny do shopu zmizel text z homepage. Jak ho tam vrátit?2) Lze nějako udělat, aby se měnily obrázky na homepagy?3) Po instalaci češtiny přestaly fungovat některé moduly. Co s tím?4) Jak lze nainstalovat nový modul - nakopírováním na server do složky modules a přidáním v administraci? To mi nefunguje. Jak na to?Předem děkuji za odpovědi. 1) zkontrolovat ID cestiny2) sehnat modul (je jich tu mraky)3) zkontrolovat ID cestiny4) musi to fungovat (je to spravne rozbalene? je nastaven chmod 777?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts