Pakamena.pl Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 Witam, Tak jak w temacie, mam problem z presta shop 1.6.1.9 . Wchodząc w kategorie menu się wysuwa i automatycznie po chwili chowa, ten problem pojawia się tylko w wersji mobilnej na telefonie, bo na komputerze wszystko jest dobrze. W czym może być problem ?? Pozdrawiam, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemysław Suszek Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 Faktycznie dziwne. Widać że pod przyciskiem + masz dwa razy podpiętą ta samą akcję w javacsript i nie tylko w tym miejscu. Od tego bym zaczął. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pakamena.pl Posted March 29, 2018 Author Share Posted March 29, 2018 (edited) A wiesz może w jakim pliku to trzeba szukać żeby ułatwić nam sprawę czy może w tym module TM Mega Menu ?? Edited March 29, 2018 by Pakamena.pl (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pakamena.pl Posted April 2, 2018 Author Share Posted April 2, 2018 Pomóżcie mi gdzie dokładnie szukać problemu, czy w pliku jakimś czy module ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pakamena.pl Posted April 11, 2018 Author Share Posted April 11, 2018 Witam, Jeszcze raz proszę o pomoc w jaki sposób i w czym szukać problemu bo mam problem ze stroną a dokładnie ze stroną w telefonie. Czy ktoś na tym forum jest mi w stanie pomóc?? Bardzo pilna sprawa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted April 11, 2018 Share Posted April 11, 2018 Co na to autor szablonu? Na początek skontaktuj się z autorem szablonu, poza tym masz błędy w konsoli które warto poprawić później można szukać jaki skrypt chowa menu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pakamena.pl Posted April 15, 2018 Author Share Posted April 15, 2018 (edited) Autor szablonu mówi że to jakiś javascript/css i zgonił wszystko na poprzednią firmę która zajmowała się moją stroną przed nimi, mówi ze że to od nich jakiś dodatkowy moduł więc trzeba zbadać ale jak dotąd nie wykazuję chęci więc tutaj szukam pomocy. Jeżeli chodzi o moduł to wszystko mieści się w TM MEGA MENU. Szczerze to nie wiem za bardzo co i jak dlatego was pytam i nie wiem nawet jak naprawić błędy w konsoli o których mówisz. Jeżeli jesteś cierpliwy to prosiłbym o wytłumaczenie w jakiś prosty sposób. Pozdrawiam serdecznie i dziękuje za odpowiedź. Edited April 15, 2018 by Pakamena.pl (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
miszozon Posted September 1, 2019 Share Posted September 1, 2019 Witam, mam dokładnie ten sam problem. Wszystkie, poprzednie rozwiązania nie działają. W wersji mobilnej menu podkategorii rozwija się, ale po sekundzie automatycznie się zwija i nie można wybrać podkategorii. Będę wdzięczny za pomoc. Strona: http://subaru-parts.eu Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts