kuzulio Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 שלום חברים,ראיתי כבר שהשאלה הזאת נשאלה בעבר אך אני לא הבנתי מה בדיוק צריך לעשות.תסבירו לי בבקשה אך אני מיישר הכל לימין כך שהכותרות של הבלוקים וכל מה שבתוך הבלוקים יהיה מימין לשמאל.תודה וסליחה על שאלה חוזרת. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzulio Posted September 29, 2010 Author Share Posted September 29, 2010 אנשים תעזרו לי בבקשה... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzulio Posted October 1, 2010 Author Share Posted October 1, 2010 טוב נראה לי הפורום הזה עובד ככה.אתה שואל שאלה אף אחד לא עונה אתה בנתיים חופר בעצמך ומגיע לתשובה. אז לכל האנשים שצריכים יישור ולא מבינים הרבה כמוני תורידוFIREBUGותתחילו לחפור.אם ממש תסתבכו תשאלו פה אני מבטיח לענות... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomerg3 Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 CSS אין הרבה משתמשים בפורום בעברית, עם אין תשובה, כדאי לשאול באנגלית , והשאלה שלך לא ממש קשורה לפרסטשופ, זו שאלה כללית לגבי Link to comment Share on other sites More sharing options...
itzik glam Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 אתה צריך לשנות את הכיוונים בקובץ הCSSשל התבנית שלך.יש לא מעט מקומות שצריך להוסיף בהם את האלמנטים הנ"לtext-align:right;float-right;direction: rtl; במקומות המתאימים.קשה לי להגיד לך בדיוק איפה כי כל תבנית יש בה הגדרות שונות צריך קצת לדעתCSSבשביל זהתתחיל בזה שתוסיף את זה בתגיhtmlbodyבקובץ CSSכמו כן יש כל מיני אובייקטים קטנים שצריך להפוך את הכיוונים שבהם הם ממוקמים לדוגposition: 2px 10px 4px 4px;לposition: 2px 4px 4px 10px; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts