Gaston17 Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Chtěl bych vás moc poprosit o radu. Mám čtyři velikosti od každého zboží a potřebuju to dát nějak najevo už po rozkliknutí kategorie v obalu zboží kde mám teď jen prostě cenu za nejmenší velikost (obr.1). Tak mě napadlo dát před cenu v obalu zboží slovíčko „od“ (obr.2 v červeném rámečku). Což, jestli jsem dobře pochopil, se dělá v product-list.tpl. Ale tady je problém páč já moc nevím jak to přepsat ve zdrojovém kódu.Můžete mi teda prosím poradit jak tam toto slůvko dostat? Ale potřeboval bych právě vědět i kam přesně to vepsat. Zdroják v obr.3P.S. ty obrázky nejsou nic moc, ale o ty tady nejde v první řaděDíky moc za každou radu Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Zkusil bych toto:místo >{convertPrice použij >od {convertPrice V kódu se zobrazení ceny vyskytuje dvakrát. Musíš to změnit v obou případech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaston17 Posted September 28, 2010 Author Share Posted September 28, 2010 Joooooooo, díky moc. Jedna z posledních věcí před prvním spuštěním, takže mám fakt radost a díky Tobě i všem, kteří mi doposud radili!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts