Artface Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Segítséget kérnék abban, hogy ha van egy linkes javascript kód, jelen esetben pl. a Best-Top oldalra mutató statisztikai mérést végző link, azt hova lehetne beilleszteni? Több ilyen linkes oldal is van, de az én Megrendelőm ezt kérte. A SotEW's Adds modul nem járható, mert a kódot jeleníti meg, nem a hivatkozással elérhető mini bannert mutatja. A Best-Top üzemeltetője azt mondja, hogy a body-k közé kell illeszteni ezzel nincs is gond, de melyik file-ban?, hogy alul a Footer linkjei felett megjelenjen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazso Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 A themes/saját téma/footer.tpl fájlba például beillesztheted a kódot. A Best-Top egy elég régi stat rendszer, én a helyedben komolyabb statisztikai adatok és a teljeskörű analízis miatt inkább a Google Analytics rendszerét használnám. A saját oldalaimon azt használom és nagyon elégedett vagyok vele. A beállításában szívesen segítek, ugyanis van hozzá Presta modul is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eadams Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 Sziasztok!A shopmnia-s php scriptet melyik könyvtárba kell beilleszteni?Esetleg még valami más teendő is van?A shopmánián nem találok erre választ.Köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazso Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 Próbáld meg a moduls/blockvariouslinks/blockvariouslinks.php fájlba illeszteni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 tedd a freeblockba, az erre van.többet is be tudsz illeszteni freeblock.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
timeatop Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Egyszerre több Free Block-ot fel lehet-e tenni? Mondjuk egyet az árösszehasonlító oldalak linkjeinek, egy másikat pedig reklámoknak.Pillanatnyilag nekem egy block-ban két logom van, egyik a modul közepén, a másik alatta, de a modul bal oldalán és így nem igazán kellemes az összkép. Hogyan lehetne pontosan egymás alá helyezni őket? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 nevezd át úgy müxik, ha jól emlékszemfreeblock2 pld. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPeti Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Én az árgép, a shopmánia és a számláló scriptjét a footer.tpl fájl legaljára írtam be, megjelenítése így az oldal linkjei alá került, egymás mellé helyezve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
timeatop Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 feriTelepítettem admin-on keresztül, átmásoltam ftp-n is de nem jelenik meg sehol.NPetiMegcsináltam, de nekem egymás alá kerülnek a logók és nem szépen egymás mellé. Mit csináljak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eadams Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 a footer tpl-ben illeszd középre az egészet: az eleje " a vége "" után pedig: a sorrendet is tudod módosítani (akciók, rólunk, árgép, shopmánia stb...) ha a linkek sorrendjét átírod Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 egymás mellé raktam Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPeti Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Nálam a footer.tpl vége:body és html befejezés alá Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 timeatopnézd meg, jó lesz-e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPeti Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Na szépen elszállt közben a hibásan megírt hozzászólásom javítása:nem tanultam php programozást, így nem tudom szakszavakkal leírni, de a sor kezdet "a" akkor egymás mellé kerülnek a scriptek, "p" -nél egymás alá. Na ezért majd jönnek és jól kioktatnak a programozók. Link to comment Share on other sites More sharing options...
timeatop Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Tökéletes így, köszi szépen! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamas Szegedi Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Az "a" meg a "p" nem PHP hanem HTML.Az "a" a hivatkozás: pl.: Link szövege A "p" pedig paragrafust jelent: pl.: Ez egy szöveg Tehát új sorba fog kezdődni. Az "a"-ba (hivatkozás) nem muszáj szövegnek lenni, lehet kép is, ebben az esetben: Ha ilyenből többet egymás alá írsz és a képek akkorák, hogy fizikailag elférnek egymás mellett (és a css-ben nincs más beállítva rájuk) akkor egymás mellett fognak megjelenni. Egyébként meg float-at (pl.: float: left) beállítható, hogy egymás mellett legyen a megjelenés. Ha konkrét példára lenne szükség vagy még segítség kellene, szóljatok nyugodtan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPeti Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Köszi!Na ez az amit nem tanultam, csak a próbálkozások alatt jöttem rá még az oscommerce-vel kapcsolatban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts