tuk66 Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 Zdravím všechny,občas se na Prestashop pořádně dopálím a říkám si proč to nefunguje/není jinak/schází apod. Co vám na Prestashopu nejvíc vadí?.Začnu u sebe. Nejvíc mi vadí, že pro normální provoz v Česku je v Prestashopu potřeba záplatovat kód a někdy i databázi různými drobnostmi a při upgradu jsou s tím jen problémy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 Mě vadila nemonost rozumnym způsobem upravit objednávku.Pak mě vadí, že si v adminu nemůžu seřadit zboží s názvem topítko atman a o pět kč ho zdražit všechno naráz Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-O-M Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 jo ta editace objednávky, to je věc, vůbec nejraději bych byl, kdyby šlo přidávat položky - které v shopu nejsou jako produkty - tak, aby byly i ve faktuře, to by byla pecka peckovatá Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 A jak bys to chtěl dělat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maria_M Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Aj mna by potesila moznost upravit objdnavku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Si to kup, neni nic jednoduššího Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preston7 Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 No myslim ze editacia objednavok je to, co asi na preste najviac chyba. Editovat pridavanim produktov, kusov, popripade ceny atd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Já obětoval pár euro a už mě to netrápí :-)Poslední dobou jsem do shopu něco zainvestoval a docela se mě to líbí:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostrider Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Ja Prestu miluju a kdyz ji milujes neni co resit :-)Na PrestaShopu mi nevadi nic, a tady presne plati to "co si neudelas sam to nemas". Vsechno lze udelat svepomoci, chce to jen chtit a ucit se a necekat az nekdo sem lupne hotovou vec. Kdyby to bylo tak jednoduchy, tak se do toho sere kazdej kdo ma do prdele diru :-) ... PrestaShop nema chybu, at uz z hlediska funkcnosti, modifikace, variabilnosti, kompatibility atd. atd. a HLAVNE DIKY TETO KOMUNITE, KTEROU TVORITE VY VSICHNI CO POMAHATE A RADITE, tak PrestaShop je v presne tam kde ma byt a to na prvni pozici mezi free opensource systemy. Diky Vam vsem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigel Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Ja Prestu miluju a kdyz ji milujes neni co resit :-)Na PrestaShopu mi nevadi nic, a tady presne plati to "co si neudelas sam to nemas". Vsechno lze udelat svepomoci, chce to jen chtit a ucit se a necekat az nekdo sem lupne hotovou vec. Kdyby to bylo tak jednoduchy, tak se do toho sere kazdej kdo ma do prdele diru :-) ... PrestaShop nema chybu, at uz z hlediska funkcnosti, modifikace, variabilnosti, kompatibility atd. atd. a HLAVNE DIKY TETO KOMUNITE, KTEROU TVORITE VY VSICHNI CO POMAHATE A RADITE, tak PrestaShop je v presne tam kde ma byt a to na prvni pozici mezi free opensource systemy. Diky Vam vsem! Amen :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fbcskk2 Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Sám bych to asi nenaprogramoval, takže jsem spokojen Naprosto bomba by bylo, kdyby byly automatizovány jazykové volby v PDF a celé DB (i když tady to byl detail) a nákup bez registrace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-O-M Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 A jak bys to chtěl dělat? myší a taky klávesnicí !http://hellotweet.com/nick01/wp-content/uploads/2010/07/retarded-smiley.jpg! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 A jak bys to chtěl dělat? myší a taky klávesnicí to je me jasny, ale jaksi nechapu jak chces do faktury dostat neco co neni v databazi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted October 11, 2010 Author Share Posted October 11, 2010 Navážu sice ne vlastní zkušeností, ale i tak to může být varování pro ostatní.Na anglickém fóru si jeden postěžoval, že se po čase váhání pustil do upgradu na verzi 1.3.1 a protože měl v kódu stovky (asi blázen nebo co) různých úprav, tak mu to zabralo týdny. Když byl konečně hotov, tak vyšla verze 1.3.2. Je z toho trochu rozladěný. Ani se mu nedivím.Něco je špatně - buď představa, že Prestu předělám úpravama na náklaďák nebo nekontrolovatelný a neovládnutelný výhled do budoucna Presty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts