msmatis Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 Zdravim.Mám menší problém. Vždy keď zapnem v BO priateľské odkazy tak mi priradí ku kategóriám “obrázky” (len ked je zobrazeny produkt). Viete mi poradiť ako to odstrániť? Obrázky ku kategóriám pridávané nemám tak že to nie sú chýbajúce obzrázky je to proste niečo iné. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-O-M Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 template minimaliste od dg craft používá menu suckerfish jako modul categoriesbar, nějak mi nedochází, jaký kousek kódu se tam zrovna po zapnutí přátelských url snaží nacpat obrázek kategorie, protože jsem tam žádný takový nenašel (neznamená, že tam není). zkus schválně jednu věc, vypni přátelská url a dokonči objednávku, schválně jestli budeš mít v posledním kroku objednávky v menu otazníky Link to comment Share on other sites More sharing options...
msmatis Posted September 20, 2010 Author Share Posted September 20, 2010 ANO! Tak ako vravíš. Pri vyplňovaní údajov otazničky nie su, zobrazia sa až v poslednom kroku keď mám potvrdiť objednávku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
msmatis Posted September 21, 2010 Author Share Posted September 21, 2010 Tak že zdá sa že problém som vyriešil. V modules/categoriesbar som v súbore chrome.js zmenil cestu obrázku down.gif na www.xyz.com/modules/categoriesbar/down.gif Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts