Clay Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 Ahoj,měl bych tři dotazy k placenému One Page Checkout modulu:1) nevíte čím se liší tyhle dva moduly, kromě toho že jeden je dvakrát dražší? http://addons.prestashop.com/en/checkout/356-one-page-checkout.htmlhttp://www.canin.sk/prestashop/presta-modules/17-one-page-checkout.html2) máte s nimi někdo konkrétní zkušenost - funkčnost, bugy, problémy při implementaci na CZ shop apod.?3) a to nejdůležitější - projevilo se u vás zvýšení conversion rate po nasazení? jak moc? Díky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maria_M Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 aj ja som zvedava na odpovede Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 www.ochocenipapousci.cztady si ho můžete vyzkooušet. Objednávku klidně dokončete je to test. verze ostrýho shopu.Je tam nasazenej ten z canin.sk ještě se ladí nějjaký mouchy, ale prodejce komunikuje, takže to snad dořešíme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 Tak jaký bylo testování?Shop jede pomalu schválně. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clay Posted September 20, 2010 Author Share Posted September 20, 2010 Jo, tak to vypadá slušně, dík za ukázku..Trochu pomalejší, ale to bude spíš hostingem toho testovacího webu, co?Ta konverze by mě opravdu zajímala, používám upravenou PWA2, ale to je pořád spíš takový neohrabaný obcházení registrace než plnohodnotná náhrada.. Holt checkout je pořád achillova pata Presty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 Na hostingu je to dobrym, je to pomaly schvalně kvuli bugum.www.mamejeradi.cz je na stejnym disku a litá líp :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clay Posted September 20, 2010 Author Share Posted September 20, 2010 Funkčnost se mi zdá ok..Ty rozbalovací "Už jste u nás nakupoval/a?" a "Vytvořit zároveň uživatelský účet" jsou v tom modulu už defaultně, nebo dodělávaný? Docela pěkný.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 Je to součástí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clay Posted September 25, 2010 Author Share Posted September 25, 2010 A jakou máš prosímtě verzi presty, 1.3.1? Jsem to teď zkoušel rozchodit na 1.2.5 a nic, doslova - admin i web blankpage, obnovení z backupu, odinstalace modulu..Na 1.3.1 by mělo jít, ale když si představím co všechno jsem na shopu za poslední cca půlrok upravoval ve všech možných souborech, tak by mi upgrade zabral týden Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted September 26, 2010 Share Posted September 26, 2010 Jo mam 1.3.1, ale nebylo tam napsáno, že je i pro 1.2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clay Posted September 26, 2010 Author Share Posted September 26, 2010 To mě právě zarazilo - měl jsem dojem že je kompatibilní, ale v UserGuide.pdf se pak doslova píše: FAQAfter installing module my whole store turned blank page.Please verify you have correct version combination: Presta 1.2.X - OPC module 1.0.6.8, Presta 1.3.0 -OPC module 1.1.2, Presta 1.3.1 - OPC module 1.1.8+ A jak u tebe šel ten upgrade na 1.3.1? Na shopu který už má větší množství úprav to musí být docela peklo vzpomínat co je upravený a co původní, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted September 26, 2010 Share Posted September 26, 2010 Abych pravdu řek, tak jsme to čekali horší.Při instalaci se zvolil upgrade a dalo se to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clay Posted October 1, 2010 Author Share Posted October 1, 2010 Jen pro doplnění - pro starší verze než je 1.3.1 modul opravdu použít nelze, ale pokud po nákupu napíšete autorovi na canin.sk vzkaz, pošle vám starší verzi modulu kompatibilní s vaší verzi Presty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted October 1, 2010 Share Posted October 1, 2010 JJ já se s nim taky bez problému domluvil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts