igipopers Posted March 22, 2018 Share Posted March 22, 2018 Mam problem ze zmianą komunikatem o braku produktu w magazynie. W chwili obecnej wyświetlany jest tekst "Dostępny produkt z innymi opcjami". Gdzie mogę ręcznie zmienić treść takiego komunikatu? link do konkretnego produktu http://mibel.pl/kolekcja/10-52-szorty-moon.html#/1-rozmiar-34/28-kolor-przygaszony_zielony Będę wdzięczny za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 22, 2018 Share Posted March 22, 2018 W tłumaczeniach zmienisz ten tekst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 igipopers Posted March 22, 2018 Author Share Posted March 22, 2018 @endriu107 też i tego próbowałem ale w tłumaczeniach szablonu nie znajduje mi tego tekstu. Czy gdzieś jeszcze może to być ukryte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 22, 2018 Share Posted March 22, 2018 To jest komunikat więc zobacz w pozostałych tłumaczeniach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 igipopers Posted March 22, 2018 Author Share Posted March 22, 2018 (edited) @endriu107 faktycznie powinno to mieć sens ale przeleciałem ręcznie ponad 600 wyrażeń w innych tłumaczeniach i wciąż nić. Jakieś inne propozycje? Z drugiej strony jak wchodzę w tłumaczenia szablonu a później chce odpalić kategorię "Messages" to wywala mi komunikat "Malformed UTF-8 characters, possibly incorrectly encoded" tylko w tym jednym miejscu. Może tam jest to tłumaczenie... Tylko jak pozbyć się tego komunikatu. Edited March 22, 2018 by igipopers (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 igipopers Posted March 26, 2018 Author Share Posted March 26, 2018 (edited) Jakieś pomysły? Ktokolwiek? Edited March 26, 2018 by igipopers (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Micorazon Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Możesz masz to ustawione w ilościach na karcie produktu? W 1.6 są tam "Ustawienia dostępności" i można zdefiniować inne niż domyślne komunikaty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 igipopers Posted April 3, 2018 Author Share Posted April 3, 2018 Sukces, okazało się, że powinienem modyfikować tłumaczenia domyślnego szablonu a nie szablonu wgranego customowo. Wszystko znajdowało się Międzynarodowy/tłumaczenia/tłumaczenia szablonów/classic/polski i tutaj moduł Może komuś się przyda 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Anita Młynarska Posted December 22, 2023 Share Posted December 22, 2023 Chyba się przydało, ale tylko część z nich mogę znaleźć. ktoś wie czy można to sprawdzić jakoś po źródle strony? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Anita Młynarska Posted December 22, 2023 Share Posted December 22, 2023 Ja bym chciała zmienić takie tłumaczenia: robię stronę artystyczną, gdzie sprzedaje tylko 1 produkt, jest nim obraz artystki i te komunikaty straszą. Natomiast poza 1 oryginalnym obrazem można zrobić reprodukcję, wiec te komunikaty są potrzebne: OBECNIE BRAK NA STANIE - obraz sprzedany OSTATNIE SZTUKI W MAGAZYNIE - dostępna tylko reprodukcja NIE MA WYSTARCZAJĄCEJ ILOŚCI PRODUKTÓW W MAGAZYNIE - dostępna tylko 1 sztuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Anita Młynarska Posted December 22, 2023 Share Posted December 22, 2023 Albo po prostu może lepiej całkowicie wyłączyć te komunikaty, podpowiecie który plik edytować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ComGrafPL Posted December 22, 2023 Share Posted December 22, 2023 Podrzuć link do strony. Poszukaj również w szablonie klasycznym. W tłumaczeniach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
igipopers
Mam problem ze zmianą komunikatem o braku produktu w magazynie. W chwili obecnej wyświetlany jest tekst "Dostępny produkt z innymi opcjami". Gdzie mogę ręcznie zmienić treść takiego komunikatu?
link do konkretnego produktu http://mibel.pl/kolekcja/10-52-szorty-moon.html#/1-rozmiar-34/28-kolor-przygaszony_zielony
Będę wdzięczny za pomoc.
11 answers to this question
Recommended Posts