salihb Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Sitemde sunucuyu değiştirmeden önce bir problem yoktu. Yeni sunucuya mysql, program aktarımlarını ve settings.inc.php ile ilgili değişiklikleri yaptıktan sonra site gene normal çalışıyor ama, admin panele girmek istediğimde sadece boş bir sayfa geliyor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salihb Posted October 27, 2008 Author Share Posted October 27, 2008 Problemin sebebini anlamamakla birlikte şu yöntemle çözdüm.1- mysql ve programların tamamını sildim.2- Sıfırdan kuruluş yaptım.3- mysql' i tekrar silip, eski sunucumdan yedeklediğim veriyi tekrar yükledim.4- Eski sunucumdan yedeklediğim programları (settings.inc.php hariç) tekrar üstüne yazdım.Burdan çıkan netice; problemin settings.inc.php' nin yanlış olmasından kaynaklanıyormuş gibi görünüyorsa da, emin olmamakla birlikte sanmıyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rikko88 Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Sorunun bazı dosyalara chmod 777 istemesinden kaynaklaniyor. install klasörünüde at ve çalıştır ilk ekrana next de 2. ekranda sana hangi dosyalara chmod 777 yapman gerektiğini orta blokta söyleyecektir o dosyaların yazma iznini düzenleyip install ı tekrar sil sorunun düzelecektir. Kolay gelsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts