Gaston17 Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Prosím o radu ... mám soubor (JPEG) jako nabídku možných barev zboží, které prodávám. A chtěl bych se zeptat jak to umístit do detailu produktu. Nic lepšího než hodit to tam takhle v souboru mě nenapadlo. Zkoušel jsem to dát do přílohy, ale to mi přijde takové schované až někde dole, že by na to nemusel každý narazit. Do atributů mi to zase přijde strašně složité, páč těch barev je hodně.Proto se chci zeptat jestli existuje ještě nějaká možnost jak tam výběr z barev dostat. Popřípadě "jen" poprosit o radu jak dostanu tento soubor do krátkého popisu v detailu produktu.Budu vděčný za každou radu, děkuju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 http://www.mamejeradi.cz/akvarijni-sety-do-200l/133-akvarijni-set-berlin-60x45cm-114l-olse.htmlmyslis jako to mam ja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaston17 Posted September 17, 2010 Author Share Posted September 17, 2010 Já to myslel jinak, ale ty to máš tak jaký byl můj první nápad. Ale to bych asi musel moc předělávat. Nebo myslíš, že bych to do toho mého shopu nějak dostal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 To z odkazu je zadávaný ručně. Takže přidáš to tam ale kus po kuse a až bude shop spuštěnej, tak tam chci vidět můj banner za ty rady :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaston17 Posted September 17, 2010 Author Share Posted September 17, 2010 Chci tam davat i kamosuv, tak se podelite jo? Ale vážně jako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 Jasný tak chceš to dělat tak jak to mam já? Link to comment Share on other sites More sharing options...
joke Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Jo Škebličko, to nevypadá špatně. Nacpal jsi .jpg rovnou do popisu, ne? Ale on to chtěl do krátkého popisu. Což takhle obyčejný odkaz s rozevízacím oknem? Máš ho v nabídce v Krátkém popisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts