Efendy Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 Vše co jsem potřeboval jsem si upravil jen ten stát ne a ne. Může mě prosím někdo nakopnout co přesně smazat. Smažu, odstraním atribut povinné a stejně mi to při registraci hodí chybu. Myslím že 2x vyplnovat stát je naprostá blbost. děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 Souhlasím. Úplná blbost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
newpresto Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Blbej překlad,si myslím.V překladech to oprav Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Překlady mají být Země a Stát. U České republiky musí být nastaveno, že nemá státy. Pak je to nebude vyžadovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efendy Posted September 15, 2010 Author Share Posted September 15, 2010 Jistě, překlad e jasný, to neřeším. Prostě tam chci jen stát, kde se to dá nastavit?Vlezu do administrace ->dopravci ->státy, země nikde tam nevidím tu možnost nastavení. předem děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 V nastavení země je volba "Skládá se ze států". Pokud není zašrtnuta, tak se státy u země nenabízí. Je toto, v čem je problém? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efendy Posted September 16, 2010 Author Share Posted September 16, 2010 V tom, že já tam tu volbu nemám Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 A co "Pojme tyto země"? No, ten překlad je trochu zvláštní, ale je to ono. U ČR musí být zatrhnuto NE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efendy Posted September 17, 2010 Author Share Posted September 17, 2010 Bohužel ani to není ono. uvítal bych i možnost tuto volbu země státy uplně odstranit Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 Nevím proč takové peklování? Vezmi čerstvou verzi 1.3.1 + cestina_prestashop_-_update-2010-06-04.zip a nemáš problém. Státy jsou v Prestashopu z dobrého důvodu a fungují dobře. Jen se nesmí zapínat u ČR. Pro jistotu připomínám - země je např. Slovensko a stát třeba Alabama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts