uinteraju Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 Salve tuturor,ma scuzati ca va rapesc din timp dar am si eu o problema. Cand incerc sa inserez jos in footer page un banner cu orice site, imi dispare coloana din dreapta a paginii iar bannerul tot nu apare.Site-ul meu este www.gadget-magazin.ro aparatura pentru spionaj.Va multumesc anticipat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo_g Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Insereaza in /footer.tpl, exact inainte de codul: {$HOOK_FOOTER} urmatoarea linie: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamica Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 Ai rezolvat problema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 sigur ai o eroare de smarty iar erorile nu iti apar pt. ca in config/config.inc.php ai @ini_set('display_errors', 'off');foloseste codul lui teo_g in felul urmator: {literal} aici vine bannerul tau {/literal} Link to comment Share on other sites More sharing options...
uinteraju Posted September 23, 2010 Author Share Posted September 23, 2010 Multumesc tuturor pt. ajutor.Acum incerc varianta lui teo_g apoi pe cea a lui Radu si va spun cum merge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uinteraju Posted September 29, 2010 Author Share Posted September 29, 2010 Totul merge brici. va multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts