czsars Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 Víte někdo co s tím?? Jestliže zadám kód zboží,který jsem přidal k popisu zboží nic nenajdu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czsars Posted September 14, 2010 Author Share Posted September 14, 2010 Mě hlavně není jasná jedna věc,jestliže kód zboží pojmenuji např "NA LX-1" tak v administraci to podle kódu ve vyhledávání najdu na stránce shopu nikoli:-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 Ve FO a BO se provádí hledání různými způsoby. Ve FO je to pomocí Search::find() a v BO pomocí Product::searchByName(). V prvním případě je hledaný text v proměnné $expr a ve druhém v $query. Z kódu vyčteš rozdílnosti a to by tě mohlo pohnout k vysvětlení rozdílů v hledání. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 No a jak dosáhnout toho aby zákazníci mohli vyhledávat podle kodu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaro61 Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 Nechápem, mne vyhľadávanie podľa kódu funguje. Používam verziu 1.3.1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-O-M Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 No a jak dosáhnout toho aby zákazníci mohli vyhledávat podle kodu? mít kódy bez mezer Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaro61 Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 Funguje to aj s medzerami. Upravil som jeden tovar. Kód: 74 50097. A nájde to. Skús to. http://mobilpc-centrum.sk/modelar/1-72/2565-avro-vulcan-to-the-sky.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-O-M Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 chtel jsem rict, mit kody bez mezery obsazene v prvnich nebo po prvnich trech znacich, presta ma implicitne nastaveno vyhledavat od tri znaku vys, chova se to tak, ze kdyz je kdekoliv do ctvrteho vcetne mezera, tak je to v anusuedit: lhal jsem, zbozi, kde mam dva znaky, mezeru a pak dalsi znaky, se hleda v poradku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts