Agata Jankowska Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 (edited) Witam, mam problem, wczoraj zmieniłam hasło do bazy sql i dokonałam korekty w app/config/parameters.php dodatkowo dodałam kilkanaście nowych produktów oraz od strony Mysql dodałam keywords. Dzisiaj chciałam dodać następne produkty a tu po kliknięciu w panelu admina na produkty pokazuje mi się biała strona (bez żadnego błędu - czysta biała strona) A dla ciekawości kliknełam na moduły a tam ukazał mi się komunikat iż posiadam 0 modułów. Czy może wiecie co się mogło stać? P.S. podmiana plików z katalogu admin..... z Beckupu (sprzed tygodnia) nie pomogła. Edited March 19, 2018 by Agata Jankowska (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemysław Suszek Posted March 20, 2018 Share Posted March 20, 2018 Może to przez dodanie słów kluczowych ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Jankowska Posted March 20, 2018 Author Share Posted March 20, 2018 (edited) Niestety to zmiana hasła poprzez MySQL. Znalazłam błąd który może być powodem białych stron. Fatal error: Uncaught PDOException: SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'a'@'sql.pl' (using password: TAK) in /vendor/doctrine/dbal/lib/Doctrine/DBAL/Driver/PDOConnection.php:43 Stack trace: #0 /vendor/doctrine/dbal/lib/Doctrine/DBAL/Driver/PDOConnection.php(43): PDO->__construct('mysql:host=sql....', 'a', 'Sh', Array) #1 /vendor/doctrine/dbal/lib/Doctrine/DBAL/Driver/PDOMySql/Driver.php(44): Doctrine\DBAL\Driver\PDOConnection->__construct('mysql:host=sql....', 'a', 'Sh', Array) #2 /vendor/doctrine/dbal/lib/Doctrine/DBAL/Connection.php(360): Doctrine\DBAL\Driver\PDOMySql\Driver->connect(Array, 'a', 'Sh', Array) #3 /vendor/doctrine/dbal/lib/Doctrine/DBAL/Connection.php(833): Doctrine\DBAL\Conn in /app/bootstrap.php.cache on line 3225 Ewidentnie jest stare hasło do sqla. Niestety nie mogę odnaleźć miejsca zapisania danych do serwera dla PDOExecption. Może wiecie? Edited March 20, 2018 by Agata Jankowska (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Jankowska Posted March 20, 2018 Author Share Posted March 20, 2018 Dla osób które mają ten sam problem. Proszę wyczyścić pamięć podręczną w zakładce wydajność. Problem zniknął po tym zabiegu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
almakot Posted January 9, 2019 Share Posted January 9, 2019 Witam, Mam ten sam problem, jednak co, gdy do zakładki wydajność także nie mogę wejść (ten sam błąd)? Cache jest w plikach, ... bazie?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
almakot Posted January 9, 2019 Share Posted January 9, 2019 OK, zrobiłem to odwrotnie, dodając użytkownika o takim samym loginie i haśle, jakich używałem na starym serwerze. Na szczęście to mój własny serwer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts