Preston7 Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 Zdravím, vcera som haladal nieco na hodnotenie productov na strankach a nasiel som modul Productrating, ktory umoznuje zakaznikom hodnotit produkty klasickymi hviezdickami ako sa mu dany produkt paci. Aby ste ho nemuseli hladat ako ja tak to sem pripnem ... funguje na PS 1.3.1 Vhodou je ze ma siroku skalu vyberu farieb samotnych hviezdiciek, farbu bloku a background (pouzivam transparetnu)Tunak zrejme podrobnejsie http://www.prestashop.com/forums/viewthread/19404/third_party_modules/module_rating_of_products_in_ajax_0_dot_92b productrating_v0.91.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 Dobrý, až na to že to tu je tak půl roku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preston7 Posted September 13, 2010 Author Share Posted September 13, 2010 No jo, to je ... iba ze sa clovek fakt nahlada pokial nieco hladas a nemas ani sajnu ako mohol doticny svoj prispevok pomenovat. Totok sa konkretne nachadzalo v teme : Ake moduly pouzivate? Popravde musiel som prejst cele forum az pokial som nenarazil na totok a na prekvapenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 A další kterej se sem regne po tobě bude hledat zase o něco víc, když tu pořád dokola budeš zakládat nový témata. Ty který o něčem byli se totiž zase posunou o kus dozadu a tak pořád dokola... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preston7 Posted September 13, 2010 Author Share Posted September 13, 2010 sorry , asi som to mal radsej trepnut do vyvoj a moduly. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts