kucu Posted September 11, 2010 Share Posted September 11, 2010 Ahojte, maily sa riešili už mnohokrát, ale nenašiel som vhodné riešenie v archíve.Jedná sa o problém s mailom, ktorý dostane užívateľ.Registračný mail je v poriadku, kde správne uvedie meno aj prihlasovacie údaje. Problém je však s order_conf mailom, kde síce napíše správne meno aj číslo objednávky, ale všetky ďalšie čísla hodí v premenných.Produkty celkom {total_items} Zľavy / kupóny {total_discounts} Darčekové balenie {total_wrapping} Poštovné {total_shipping} Spolu k úhrade 81,95 €Zaujímavé že spolu k úhrade je v poriadku. Predpokladám že mu tie premenné nesedia a preto tam nehodí výsledok.Pýtam sa však že kde zistím ako ich mám zmeniť. Ďakujem za každú odpoveď.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kucu Posted September 11, 2010 Author Share Posted September 11, 2010 Ešte som čítal že je to vecou slovenčiny, no skúsil som dať poslednú verziu a nepomohlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kucu Posted September 11, 2010 Author Share Posted September 11, 2010 {foreach from=$virtualProducts item=product} {$product.name} {if isset($product.deadline)} expires on {$product.deadline} {/if} {if isset($product.downloadable)} downloadable {$product.downloadable} times {/if}{/foreach} Je tam tento tpl súbor, no nie sú tam tie premenné.. fakt neviem kde mám ešte hladať. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kucu Posted September 12, 2010 Author Share Posted September 12, 2010 Nestretol sa s tým nikto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kucu Posted September 13, 2010 Author Share Posted September 13, 2010 Tak na anglickom fore to riešili tiež, no bez výsledku, čo ale znamená, že mail zákazníkovy s informáciami o objednávke nefunguje..Je tu niekto komu ten mail ide? Viem poslať akurát mail Odoslané, a že sa objednávka pripravuje, ale žiadne info.Aký postup máte vy?1. Klient sa registruje2. naplní košík3. Objedná tovar-1. Poslem mu ze sa tovar pripravuje a ze sme obdrzali objednavku číslo xy.2. Potom tovar pošlem, on dostane mail že mu bol tovar z obj. č. xy poslaný.To je vsio, nevie však kolko bude platiť, musí sa pozrieť na stránku do profilu... Alebo si budem robiť vlastné maily a nič mu systém posielať nebude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts