mackooo Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 Witam, Mam pytanie gdzie włączyć wyszukiwarkę produktów na wersji mobilnej w PS 1.7. Na komputerze widnieje wyszukiwanie ale jak wchodzę przez telefon to nie mam wyszukiwarki nigdzie ? www.abc-filter.pl/sklep Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 martinoool Posted February 22, 2019 Share Posted February 22, 2019 On 3/18/2018 at 10:32 PM, mackooo said: Witam, Mam pytanie gdzie włączyć wyszukiwarkę produktów na wersji mobilnej w PS 1.7. Na komputerze widnieje wyszukiwanie ale jak wchodzę przez telefon to nie mam wyszukiwarki nigdzie ? www.abc-filter.pl/sklep Czy udało się rozwiązać problem, walcze z tym samym problemem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 PanzerkampfPL Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 Odkopie Mam taki sam problem i nigdzie nie mogą znaleźć rozwiązania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 ? W sekcji z modułami jest opcja wyłączenia danego modułu dla wersji mobile. Sprawdź tam czy czasem wyszukiwarka tam nie jest wyłączona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
mackooo
Witam,
Mam pytanie gdzie włączyć wyszukiwarkę produktów na wersji mobilnej w PS 1.7. Na komputerze widnieje wyszukiwanie ale jak wchodzę przez telefon to nie mam wyszukiwarki nigdzie ?
www.abc-filter.pl/sklep
3 answers to this question
Recommended Posts