Przemysław Suszek Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 (edited) Cześć, Kolejny dzień kolejny dziwny problem z PS 1.6. To o czym teraz mówię sprawdzałem na domyślnej wersji sklepu 1.6.1.17. Proces realizacji zamówienia. Wybrałem produkt, kupuje jako gość - nie tworzę konta. Po wprowadzeniu swoich informacji osobistych klikam na przycisk Zapisz. Leci wówczas POST. Po tej operacji zmienia się html odpowiedzialny za wygląd przycisku "Zgadzam się z Warunkami Świadczenia Usługi i podporządkuję się im bezwarunkowo." Domyślnie kod jest następujący: <p class="checkbox"> <div class="checker" id="uniform-cgv"><span class="checked"><input name="cgv" id="cgv" value="1" checked="checked" type="checkbox"></span></div> <label for="cgv">Zgadzam się z Warunkami Świadczenia Usługi i podporządkuję się im bezwarunkowo.</label> <a href="/pl/content/3-terms-and-conditions-of-use?content_only=1" class="iframe" rel="nofollow">(Przeczytaj Warunki Świadczenia Usługi)</a> </p> Zmienia się na: <p class="checkbox"> <input name="cgv" id="cgv" value="1" checked="checked" type="checkbox"> <label for="cgv">Zgadzam się z Warunkami Świadczenia Usługi i podporządkuję się im bezwarunkowo.</label> <a href="/pl/content/3-terms-and-conditions-of-use?content_only=1" class="iframe" rel="nofollow">(Przeczytaj Warunki Świadczenia Usługi)</a> </p> Nawet jeżeli dodam brakujące elementy HTML za pomocą jquery: $("#cgv").wrap( "<div class=\"checker\" id=\"uniform-cgv\"><span class=\"\"></span></div>" ); To wygląd wraca do normy ale nie mam możliwość kliknięcia czyli zmiany na span.checked. Potrzebuje tej funkcjonalności ponieważ mam kilka dodatkowych zgód i poprzez odpowiednie klasy w span pokazuje bądź ukrywam płatności. Będę w szoku jak ktokolwiek mi tutaj odpiszę :] Pozdrawiam --edycja To było do przewidzenia... .uniform() Edited March 19, 2018 by mr.suchy (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts