czsars Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 Poadíte mi někdo kde natvrdo vymazat některé stavy objednávek??Nijak se mi to nedaří:-(viz obrázek: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 No já nevím. Na obrázku vidím stavy s ID 1 - 11 a ty jsou všechny označeny jako výchozí a nesmazatelné. Smazat jdou jen uživatelsky přidané stavy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czsars Posted September 13, 2010 Author Share Posted September 13, 2010 Přece musí existovat řešení :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 Na co řešení? Já myslím, že je to proto, že tvůrci s těmi stavy dále pracují a odvolávají se na ně. A pokud by tam nějaký nebyl, tak to bude způsobovat chyby a pády. Můžeš si je natvrdo vymazat z databáze, ale opravdu nechápu proč? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludanek Posted September 7, 2019 Share Posted September 7, 2019 Tomu bych rozumněl, ale proč nejdou vyřadit (vypnout) abych nemusel lovit v seznamu 10 stavů, když třeba používám jenom čtyři. Nehledě na možnost chyby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts