czsars Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 Nevíte někdo čím to ,že se mi nezobrazuje v mailu bankovní spojení?Viz:Vaše objednávka byla úspěšně vytvořena. Zboží bude odesláno jakmile obdržíme Vaši platbu na náš účet. Platbu prosím zašlete pod uvedeným VS na náš účet: Variabilní symbol (VS): 19Částka k úhradě : 6 750,- {bankwire_details} ???????? Tady je chyba ale nevím kde jí najít..Objednávku si můžete zkontrolovat na našich stránkách v sekci "Historie objednávek " z Vašeho účtu kliknutím na "Můj účet". Jakmile bude vaše platba přijata, budete si moci z našich stránek stáhnout fakturu k této objednávce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 Co máš uloženo v konfiguraci modulu Bankovní převod v položce Detaily? To je to, co se v mailu uvádí jako {bankwire_details}. Asi tam bude něco problémového. Nevím, jestli jsou ošetřeny apostrofy, uvozovky apod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czsars Posted September 9, 2010 Author Share Posted September 9, 2010 No tam mám normálně vyplněné jméno,kód banky a číslo účtu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 Jak přesně vypadá ten mail? Je tam místo čísla účtu text {bankwire_details}? Pokud ano, jak vypadá soubor /mails/cs/bankwire.txt? Je tam taky {bankwire_details}? Link to comment Share on other sites More sharing options...
czsars Posted September 9, 2010 Author Share Posted September 9, 2010 Je to tam také vizDobrý den, {firstname} {lastname},Vaše objednávka #{id_order} byla úspěšně zaznamenána a bude zaslána ihned po obdržení Vaší platby.Všimněte si prosím, že jste zvolili platbu bankovním převodem.Platbu prosím zašlete pod uvedeným VS na náš účet:Variabilní symbol (VS): {id_order}{bankwire_owner}{bankwire_details}Částka k úhradě je {total_paid}Objednávku si můžete prohlédnout a fakturu si můžete stáhnout na našich stránkách v sekci "Historie objednávek " z Vašeho účtu kliknutím na "Můj účet" v našem e-shopu.Děkujeme, že nakupujete v {shop_name}.{shop_name} - {shop_url} Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwpeta Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 zkus to přepsat na {bank_wire_details}Nemohu se zrovna dostat na ftp abych to zkusil ale v DB je ta položka psaná taktoa jestli chceš využít i spodního rámečku v adminu (adresa účtu) tak musíš do mailu přidat ještě BANK_WIRE_ADDRESS a celý zápis v bankwire.html by mohl vypadat takto Platbu prosím zašlete pod uvedeným VS na náš účet: Variabilní symbol (VS): {id_order} Majitel účtu: {bank_wire_owner} Detaily účtu: {bank_wire_details} Adresa účtu: {bank_wire_address} Částka k úhradě : {total_paid} Link to comment Share on other sites More sharing options...
czsars Posted September 9, 2010 Author Share Posted September 9, 2010 Bohužel nezabralo:-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
czsars Posted September 9, 2010 Author Share Posted September 9, 2010 Asi to napíšu natvrdo do toho txt či html a bude:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwpeta Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 Vepiš kód z minulého příspěvku do bankwire.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 To, že se objevují v emailu všechny proměnné ze šablony {...} znamená, že je v kódu nějaký problém a nedojde k náhradě proměnných hodnotami. Letmo jsem se díval a mail se odesílá pomocí metody Maill::Send(... $templateVars...), přičemž v $templateVars musí být ve chvíli volání hodnoty nahrazující {...}. Pokud tam jsou, tak je problém v tém metodě. Pokud tam nejsou, tak samozřejmě před jejím voláním.Používá se tam jakási třída Swift_Plugin_Decorator, která má převzít hodnoty a použít je v mailu. Vidím to na poctivé ladění. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwpeta Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 To, že se objevují v emailu všechny proměnné ze šablony {...} znamená, že je v kódu nějaký problém a nedojde k náhradě proměnných hodnotami. Letmo jsem se díval a mail se odesílá pomocí metody Maill::Send(... $templateVars...), přičemž v $templateVars musí být ve chvíli volání hodnoty nahrazující {...}. Pokud tam jsou, tak je problém v tém metodě. Pokud tam nejsou, tak samozřejmě před jejím voláním.Používá se tam jakási třída Swift_Plugin_Decorator, která má převzít hodnoty a použít je v mailu. Vidím to na poctivé ladění. Na chybnou metodu odesílání bych nesázel jelikož se vše z DB kromě údajích o účtu odesílá jak má... spíš bude chybné volání jednotlivých polí.EDIT: zkoušel jsem tu svou verzi a taky nefachá ještě je možnost že to chce napsat velkými písmeny Link to comment Share on other sites More sharing options...
czsars Posted September 9, 2010 Author Share Posted September 9, 2010 A to je právě to co já neumím přiznávám se pokorně,prostě to tam napíšu natvrdo a je to,vždyť jeto koneckonců jedno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czsars Posted September 10, 2010 Author Share Posted September 10, 2010 Tak jsem zkusil snad všechno vč velkých písmen i mezery ale bez úspěchu,takžepokud se někomu poštěstí budu rád.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 Nejsi sám, komu to nefunguje. Viz:http://www.prestashop.com/forums/viewthread/54733/general_discussion/wrong_bank_details_on_emailhttp://www.prestashop.com/forums/viewthread/53791/general_discussion/bank_wire_email_problembankwire_owner_bankwire_details_bankwire_address_a řešení je na:http://www.prestashop.com/forums/viewthread/12594/general_discussion/bank_wire_email_problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwpeta Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 Vyřeší se tím sice údaje v emailu ale z nějakého nepochopitelného důvodu mi nejde s touto úpravou AdminOrders.php změnit stav objednávky ... zkusím to ještě s čistou instalací Link to comment Share on other sites More sharing options...
czsars Posted September 10, 2010 Author Share Posted September 10, 2010 Mě to chodí krásně a tímto ještě jednou moc Děkuju tukovi66 za ochotu !!/! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts