reoxid Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 Čaute.Potreboval by som vyriešiť to, aby mi pri ukázaní myšou na obrázok vyskočilo okienko /Tooltip/ s nejakým textom /napr. popis tovaru.Existuje do Prestashopu nejaké riešenie?Skúšal som vstavaný modul Product Tooltips, ale tam sa ukážu iba prednastevené info.Vďaka za prípadnú pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 Řešení pro tooltipy je hodně. Pro Prestashop by bylo asi nejlepší použít jQuery a natvrdo to pořešit v šabloně. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reoxid Posted September 9, 2010 Author Share Posted September 9, 2010 Fuha, až taký dobrý v tom nie som... :-S Asi by sa mi to nepodarilo zakomponovať do šablóny...Prípadne, keby si ma nakopol k nejakému príkladu ?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 Jestli se ti do toho nechce, tak to nemá smysl. K úspěchu potřebuješ znát trochu HTML, Javascript, jQuery a PHP. Jak říkám, tooltip může být velice pěkně vypadající doplněk, ale právě pro ty možnosti je to o nápadu, co tam mít a odladění s daty Prestashopu.Není to bohužel na pár minut a nedá se to dost dobře popsat. Dá se to jedině, podle zadání, udělat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czsars Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 Mockrát ti děkuu,tím pádem považuju za vyřešené:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts