Troppau Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Zdravím mám Prestu 1.3.1 a nahranou češtinu.Když chi uložit Preferences, tak mi zahlásí chybu "pole Round mode: neplatné"tuší tady někdo o co může jít?V zaokrouhlování jsme nic neměnil.Díky moc Dušan Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Co se ti zobrazuje v rozbalovacím seznamu Round mode (Způsob zaokrouhlování) na stránce Preferences? Musí tam být 3 položky, protože je kontrolováno, jestli tento seznam vrací celé číslo. Pohled do zdrojového kódu stránky Preferences by taky pomohl. Ten seznam u mně vypadá takto:superiorinferiorclassical Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troppau Posted September 8, 2010 Author Share Posted September 8, 2010 Co se ti zobrazuje v rozbalovacím seznamu Round mode (Způsob zaokrouhlování) na stránce Preferences? Musí tam být 3 položky, protože je kontrolováno, jestli tento seznam vrací celé číslo. Pohled do zdrojového kódu stránky Preferences by taky pomohl. Ten seznam u mně vypadá takto:superiorinferiorclassical tak k tomuhle jsem se neodostal , někde jsem se dočetl o potřebě nahrání původních config souborů. Takže jsem vzal z čisté instalace všechny configy a přepsal ty na serveru... něco jsem samzřejmě musel nastavit znovu, ale to nebylo zase tak hrozné Problém by měl údajně vznikat (občas), při přechodu na novou verzi. šel jsem z 1.2.5 na 1.3.1Ale jsem rád, že komunita funguje Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Asi se ti něco stalo v defines.inc.zip s řádky:define('PS_ROUND_UP', 0);define('PS_ROUND_DOWN', 1);define('PS_ROUND_HALF', 2);Tady jsou ty způsoby zaokrouhlování definované. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troppau Posted September 8, 2010 Author Share Posted September 8, 2010 Asi se ti něco stalo v defines.inc.zip s řádky:define('PS_ROUND_UP', 0);define('PS_ROUND_DOWN', 1);define('PS_ROUND_HALF', 2);Tady jsou ty způsoby zaokrouhlování definované. Zvláštní je, že jsme je tam měl, nekontorloval jsme teda Up=0, ale byly tam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts