iulian Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 SalutNu cred ca titlul este foarte potrivit,doar ca altfel nu pot explica problema pe care o am:)As dori sa inversez de la language ordinea celor 2 limbi(engleza si romana) :Engleza are id 1 iar Romana are id-ul 4.Doresc sa stiu daca o pot schimba din baza de date si mai exact de unde anume ,am cautat dar nu am gasit nimic.Vreau sa fac schimbarea asta pentru ca am un modul Search By Attributes iar cand dau cautare in el imi arata la produsele gasite descrierea in limba engleza si cand intru pe produs in limba default care este romana.Presupun ca el face cautarea dupa primul id si din cauza asta doresc sa pun limba romana cu id 1 si engleza cu 4.Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo_g Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 1. cu ce te-ar avantaja inversarea valorilor ID-urilor ?2. vezi tabela "lang". Schimbi ID-urile, dar problema din cite am observat nu e rezolvata 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulian Posted September 8, 2010 Author Share Posted September 8, 2010 As vrea sa le schimb ordinea poate in felul acesta o sa afiseze descrierea la search in limba romana.Ms sper sa mearga!PS: Am inversat dar degeaba tot nu merge:( se pare ca atunci cand dau search dupa un atribut imi apare descrierea in limba engleza in continuare si cand intru pe produs revine la limba romana:-?? Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo_g Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 tools > languages1. pune implicit limba romana2. pe coloana "Activat" apasa pe semnul verde din dreptul celorlate limbi (in afara de romana) si dezactiveaza-le. Acel semn verde se va transforma intr-un X rosu.Verfica acum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulian Posted September 9, 2010 Author Share Posted September 9, 2010 Multumesc,incercasem si asta am dezactivat limba engleza dar degeaba la search apare tot descriere in limba engleza:) cred ca retine o variabila.Mai jos am atasat fisierul. blocksearchbyattribute.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts