Apooka Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Sziasztok!Lenne olyanjellegű kérdésem, hogy feltöltöttem a termékhez egy használati útmutatót csatolmányként, de sehol nem látom megjelenni, hogy letudná tölteni a vevő. Két formátumban is feltettem .zip és .pdf, de egyiket sem jeleníti meg sem a termék oldalán, illetve a vevő rendeléseim menűpontjában sem. Mit lehet tenni ilyenkor, mi lehet a hiba? Köszi előre is a válaszokat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 a katalógus/mellékleteken belül töltötted fel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apooka Posted September 8, 2010 Author Share Posted September 8, 2010 Természetesen ott lett feltöltve, majd hozzá is adtam, mentettem, de nem jelenik meg a terméklapon sem, meg a vevő megrendeléseim menűjében sem látható. Igaz azt sem tudom hol kellene látni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 miután feltöltötted, utána bemész egy kiválasztott termékbe, a7. csatolmány fülön hozzáadod a termékhez a mellékletet és utána annál a terméknél meg kell, hogy jelenjen alul a letöltés fülön. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apooka Posted September 9, 2010 Author Share Posted September 9, 2010 Stimm. Minden okés eddig, de nem jelenik meg a terméklapon, ez a legnagyobb gond ezzel, pedig az egyik .pdf a másik .zip kiterjesztéssel van fennt a csatolmányok között. Arra gondoltam, hogy a külalalk nem befolyásolja ezt? Persze ez csak egy kósza gondolat, de már másra nem tudok tippelni, mivel mindent megcsináltam ami kellhet és amit leírtál az eddig is meg volt, de mégsem jelenik meg a használati útmutató. :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 látni kéne Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 annyit próbálj meg, hogy visszaállítod az eredeti témát és nézd meg, hogy úgy megjelenik-e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts