Harry_Hole Posted March 15, 2018 Share Posted March 15, 2018 Witam wszystkich. Od miesiąca siedzę nad problemem i nie znalazłem do tej pory żadnego sensownego rozwiązania. Miałem sklep postawiony na serwerze nazwa, natomiast zdecydowałem się na zmianę na netmark (kilka innych sklepów posiadam na tym serwerze). 1.Skopiowałem cała zawartość z serwera nazwa na serwer netmark do odpowiedniego katalogu. 2.Wyeksportowałem bazę danych sql z phpmyadmin z poziomu nazwa.pl. 3.Podmieniłem dane serwera w pliku settings.inc.php. 4.Stworzyłem bazę danych sql z poziomu już serwera NETMARK - i tu pojawia się problem. Podczas próby importu bazy sql pojawia się błąd o treści : MySQL zwrócił komunikat: #1146 - Table 'sklepglass.ps_access' doesn't exist Próbowałem praktycznie wszystkiego bez żadnego pozytywnego skutku. Od dłuższego czas sklep nie działa a mi skończyły się pomysły. Mam nadzieję, że uzyskam pomoc w tej sprawie. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 15, 2018 Share Posted March 15, 2018 Nowa baza danych nie nazywa się sklepglass? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Harry_Hole Posted March 15, 2018 Author Share Posted March 15, 2018 Baza danych nazywa się sklepglass. Próbowałem też wpisać tą nazwę w pliku sql przed importem i błąd jest nadal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Harry_Hole Posted March 15, 2018 Author Share Posted March 15, 2018 Jakieś pomysły co robię nie tak ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Harry_Hole
Witam wszystkich.
Od miesiąca siedzę nad problemem i nie znalazłem do tej pory żadnego sensownego rozwiązania.
Miałem sklep postawiony na serwerze nazwa, natomiast zdecydowałem się na zmianę na netmark (kilka innych sklepów posiadam na tym serwerze).
1.Skopiowałem cała zawartość z serwera nazwa na serwer netmark do odpowiedniego katalogu.
2.Wyeksportowałem bazę danych sql z phpmyadmin z poziomu nazwa.pl.
3.Podmieniłem dane serwera w pliku settings.inc.php.
4.Stworzyłem bazę danych sql z poziomu już serwera NETMARK - i tu pojawia się problem.
Podczas próby importu bazy sql pojawia się błąd o treści :
MySQL zwrócił komunikat:
#1146 - Table 'sklepglass.ps_access' doesn't exist
Próbowałem praktycznie wszystkiego bez żadnego pozytywnego skutku.
Od dłuższego czas sklep nie działa a mi skończyły się pomysły.
Mam nadzieję, że uzyskam pomoc w tej sprawie.
Z góry dziękuję.
Pozdrawiam
3 answers to this question
Recommended Posts