eadams Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Sziasztok!Segítségre lenne szükségem.A program installálása megtörtént, azonban a magyar nyelvi file-ok feltöltésénél az alábbi problémáim vannak:1, A Back Office >> Tools >> Languages menüpontban az add new gombra kattintva megadom a nevet (Magyar(hu)), iso kódot (hu) feltöltöm a zászlót, feltöltöm a no-image képet, és erre a következő hibaüzenete jön: error the Flag and No-Picture image fields are required. Mintha nem mutattam volna meg az elérési utat a képeknek.2, A Back Office >> Tools >> Translations menüben pedig a magyar file (hu.gzip) feltöltésénél gyakorlatilag ugyanez a helyzet. Az import gombra kattintva a "no file selected" hibaüzenetet kapom.Valamit át kellene az adatbázisban vagy a webtárhelyen állítanom esetleg? (megtettem a webtárhelyen- írási jogosultságok stb...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.D. Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Pedig csak annyi lenne, hogy a Tools >> Translations -nál importálod... A magyarítást honnan töltötted? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eadams Posted September 7, 2010 Author Share Posted September 7, 2010 Innen a hivatalos oldalról vettem le. Amikor a languages-nél az iso kódot beírom akkor is az itteni nyelvi file linkjét adja be letölteni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 nekem a zászlónál akkor írt hibát, ha túl nagy méretű volt a fájl.itt egy, ennek jónak kéne lennie Link to comment Share on other sites More sharing options...
eadams Posted September 8, 2010 Author Share Posted September 8, 2010 Megpróbáltam ezzel is, de sajnos nem megy.1 error 1. the Flag and No-Picture image fields are requirednem értem miért nem tölti fel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 fizetős tárhelyen vagy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.D. Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 Nekem nem is kellett külön zászlót telepítenem, meg miegyebet, hanem elég volt importálni a nyelvi fileokat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eadams Posted September 9, 2010 Author Share Posted September 9, 2010 fizetős tárhelyen vagy? Igen, atw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 nekem gond volt az atw-vel. kérdezd meg, hogy náluk is vannak-e írási jogok a szerverükön, azokra a fájlokra, amit a presta előír. attól, hogy te beállítod az attributumot, még nem biztos, hogy náluk is engedélyezett Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazso Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Csodálkozok, hogy az atw-re sikerült felitelepíteni a rendszert. Korábban ez nem volt lehetséges. Biztosan a tárhellyel van gond, nem engedi írni a szerverre a fájlokat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyuri77 Posted June 19, 2011 Share Posted June 19, 2011 Sziasztok Segitségre lenne szükségem.Valami miatt nem tudom a magyar nyelvű hu.gzip fájlt feltölteni a szerverre.Van hozzáférésem a php.ini filehoz már mindent megpróbálta állítani amit tudtam de semmi eredmény .Lehet valami írás jogosultság probléma lenne ? A hibaüzenet :1 error archive cannot be extractedVan valakinek valami ötlete ?Köszönettel:Gyuri Link to comment Share on other sites More sharing options...
realzone Posted June 19, 2011 Share Posted June 19, 2011 Szia!Nálam ugyan ez volt a hiba, írtam a tárhelyszolgáltatónak, és ők tudták rvosolni, mivel hiányzott egy mappa ami a feltöltésekre szolgál. Szerintem te is lépj velük kapcsolatba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyuri77 Posted June 19, 2011 Share Posted June 19, 2011 Szia!Nálam ugyan ez volt a hiba, írtam a tárhelyszolgáltatónak, és ők tudták rvosolni, mivel hiányzott egy mappa ami a feltöltésekre szolgál. Szerintem te is lépj velük kapcsolatba. Szia Köszönöm a gyors segítséget Megpróbálok mindent.Ha sikerül megírom a fejleményeket ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prestr Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Sziasztok!Szépen feltelepítette a magyar nyelvi filet, de a fejlécben a catalog stb mind-mind maradtak angolok.Azt hogyan tudom magyarítani?Ill. van arra lehetőség, hogy az adminban bele nyúljak a nyelvi fileba?Köszönöm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 mindent lehet.menü fordítás: felhasználok/lapok. egyesével kell átírnia nyelv: eszközök/fordítások, azon belül kiválasztod, hogy mit szeretnél Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadBrit Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Ha nyelv telepítésekor error-t ír mert (zászló ikon, hiányzik, pedig megdtad, stb) csak annyi a dolgod, hogy a tárhelyen a fő mappába (nálam csak így: /tmp) hozz létre egy tmp nevü mappát. minden menni fog utána, bevszi a .gzip cuccokat is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts