vigel Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Ahoj,Jelikoz mi chodi objednavky jiz ze dvou obchodu ,tak pri platbe prevodem mam problem rychle rozlisit ze ktereho je platba poslana.Je mozne nejakym zpusobem toto rozlisit napr. dannym predcislim u VS?priklad Variabilniho Symbolu:1 obchod > 0000012 obchod > 550001nebo super by bylo udelat neco jako 550000+id_order = VS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspi88 Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 já jsem to udělal tak, že jsem na tvrdo dopsal do:1) mails -> všechny jazyky které používáš bankwire (platba převodem) "55{id_order}"2) modules/bankwire/payment_return.tpl to samé, před vypsání čísla objednávky "55{id_order}"no a musíš to udělat všude tam kde to bude vypsané. Zákazníkovi se to zobrazí například i na faktuře tak tam musíš taky..Takto jsem to vyřešil já a funguje to bez problémů, hlavně poznám platby Honza Kašpar Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigel Posted September 7, 2010 Author Share Posted September 7, 2010 já jsem to udělal tak, že jsem na tvrdo dopsal do:1) mails -> všechny jazyky které používáš bankwire (platba převodem) "55{id_order}"2) modules/bankwire/payment_return.tpl to samé, před vypsání čísla objednávky "55{id_order}"no a musíš to udělat všude tam kde to bude vypsané. Zákazníkovi se to zobrazí například i na faktuře tak tam musíš taky..Takto jsem to vyřešil já a funguje to bez problémů, hlavně poznám platby Honza Kašpar Tak presne na toto jsem myslel ,ale nejsem si jisty nebo spise nevim kde vsude to takto upravit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspi88 Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Uprav jak jsem popsal. Jen pdf bych se musel podívat kde to tam je. Ale jestli je nepoužíváš tak to není potřeba. Jde jen o to, aby zákazník všude kde vidí VS viděl z 55.Mohl bys napsat p. Poláškovi nebo p. Bohmové http://www.broucek-a-beruska.czDesign ti dělali a rádi pomáhají jako tady na fóru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigel Posted September 7, 2010 Author Share Posted September 7, 2010 p.Polasek No Problem,ale zadarmo ani nehrabne :-)A takovouhle blbost zvladnu sam :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts