xtechnik Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Zdravím, mám problém. Presta mi při dokončení objednávky dává na výběr pouze mezi osobním odběrem a nejdražším poštovným. Přestože mám nadefinované váhové limity s cenou dopravy a váha je u zboží také uvedena. Donedávna bylo vše OK, teď mám tento problém. Zkoušel jsem i dopravce vymazat a nastavit vše znovu, problém je stejný. Napadá někoho něco? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Nemáš nejvyšší cenu za dopravu u pošty 110kč a v nastavení pokud je mimo rozsah použít nejvyšší cenu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtechnik Posted September 6, 2010 Author Share Posted September 6, 2010 Ano, mám. Pokud to nastavené nemám, nabídne mi to jen osobní převzetí. To mě dost zaríží, protože zboží má váhu 2kg a nechce mi to načítat podle váhy.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Co máš za verzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtechnik Posted September 6, 2010 Author Share Posted September 6, 2010 1.3.1.1 - 0.562s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 To 0.562s je čas za jak dlouho se to načetlo :-)Skus nastavit váhu přesně na kila. Tudýž 1-2kg 2-5kg.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtechnik Posted September 6, 2010 Author Share Posted September 6, 2010 jj to mi došlo, hned jak jsem to odeslal :-DKdyž nastavím 1-2 a 2-5.. co to udělá ve chvíli když zboží váží přesně 2kg? bude se řídit rozsahem 1-2 nebo 2-5? ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Vyzkoušej a uvdíš Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtechnik Posted September 6, 2010 Author Share Posted September 6, 2010 Noo, vyzkoušeno. Ale bere mi poštovné 53Kč. Ale u váhy 1.1 - 2kg mám 48Kč, bere mi to až z dražšího rozsahu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 No to je asi logický ne?Když má zboží dvě kila nemůže to brát cenu do dvou kil...Mimochodem jak můžeš bejt tak blbej a mít na shopu reklamu na někoho, u koho se daj koupit stejný věci jako u tebe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtechnik Posted September 6, 2010 Author Share Posted September 6, 2010 Proto jsem měl ten rozsah nastavený 1.1-2kg a 2.1-5 atd. Protože to váží 2kg, proto jsem chtěl, aby to načítalo cenu do 2kg. to je jedno, s tím už si poradím.A koho konkrétního máš na mysli s tou konkurencí? pokud nakupnicentrum.cz, tak to zmizne a odkaz na Aukro je tam z důvodu provizí.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtechnik Posted September 6, 2010 Author Share Posted September 6, 2010 Ale něco na tom bude, už to zmizlo :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Proto jsem měl ten rozsah nastavený 1.1-2kg a 2.1-5 atd. Protože to váží 2kg, proto jsem chtěl, aby to načítalo cenu do 2kg. to je jedno, s tím už si poradím.Tohle mě fungovalo u 1.1 ale u 1.3 to je jinak. babral jsem se s tim dvě noci než mě to došlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtechnik Posted September 6, 2010 Author Share Posted September 6, 2010 Ok, už sem si to předělal. DíkJeště se chci zeptat, jak mají být nastavené práva u složek při instalaci Presty? Nebude problém, když u všeho nastavím CHMOD 777?Viz problém v http://www.prestashop.com/forums/viewthread/68398/hlavn_diskuze/hosting_ignum__problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 http://navody.c4.cz/prestashop-instalace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts