Paul Sarstiuc Posted September 5, 2010 Share Posted September 5, 2010 salutare tuturor,Se pare ca am o mica problema. Mi-au disparut toate taburile/meniurile de administrare dupa cum se poate vedea si in poza de mai jos:www.piesemoto.co/magazin.pngCare imi poate spune ce e de facut si cum pot rezolva problema? Multumesc anticipat,Paul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 vezi daca mai ai toate php-urile in admin/tabs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Sarstiuc Posted September 6, 2010 Author Share Posted September 6, 2010 Sunt in continuare acolo. Problema este ca cel mai posibil ca legatura intre php si mysql sa fie down. Dar nu inteleg de ce. Mai am si alte domenii pe acelasi site si merg excellent... (Daca nu rezolv problema pana la sfarsitul saptamanii, ii dau delete si il iau de la zero Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Dar asta s-a intamplat din senin? Daca ai facut upgrade la o versiune mai noua, asigura-te ca ai executat si modificarile aferente in baza de date. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Sarstiuc Posted September 7, 2010 Author Share Posted September 7, 2010 Am aflat eroarea: am stest limba engleza...Intrebare noua: Cum adauga inapoi limba?Nu pot ajunge la Tools --> Translations --> Add Language deoarece nu stiu token-ul... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 1. scoate pachetul asta http://www.prestashop.com/?ACT=29&fid=104&aid=28816_qWH2CVmPKG46GLFHcyp8&board_id=1 , dezarhiveaza-l pana ajungi la foldere si copiaza-le peste folderele deja existente din instalatia ta.2. intra in phpmyadmin in baza ta de date si ruleaza urmatorul cod in SQL (langa tab-ul Structure): INSERT INTO `lang` (`id_lang`, `name`, `active`, `iso_code`) VALUES (1, 'English (English)', 1, 'en') vezi ca in fisier, id_lang e 1, tabelul original arata asa: INSERT INTO `lang` (`id_lang`, `name`, `active`, `iso_code`) VALUES (1, 'English (English)', 1, 'en'), (2, 'Français (French)', 1, 'fr'), (3, 'Español (Spanish)', 1, 'es'); va trebui sa-i dai limbii un id care nu exista inca, franceza are id-ul 2 si spaniola id-ul 3. daca dupa ce ai sters engleza nu ai o limba cu id=1, poti executa direct codul de mai sus, altfel va trebui sa-i pui alt id.Da-mi un pm daca nu te descurci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Sarstiuc Posted September 7, 2010 Author Share Posted September 7, 2010 Noroc ca am lucrat in trecut cu baze de date (Oracle 9i si MySQL).Problema: Prestashop vrea obligatoriu limba engleza. Em am sters-o si am lasat doar Romana!Rezolvare:intrati in baza de date (ex.: PhpMyAdmin), selectati tabela _lang, si modificati iso_code in en, optional puteti modifica si numele in English (English).Sau direct comanda:UPDATE ``.`_lang` SET `name` = 'English (English)',`iso_code` = 'en' WHERE `_lang`.`id_lang` =1; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts