Celsi Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 Zdravim,Chtěl jsem se zeptat zda li se už někdo setkal s propojením prestashop a post affiliate pro.Čekal jsem že to bude věc do 10 minut ale bohužel. Divná už je adresa :Už je divná ta věc že nepíšou jestli druhý kod přidat před nebo za. Všude u ostatních systémů je postup přesně co kam nakopírovat ale prestshop to má jenom takhle http://addons.qualityunit.com/PostAffiliatePro/integration-methods/_iPresta Shop/ Díky Celsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Pullmann Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Dobry den, som priamo z Quality Unit, integracnu metodu som poopravil, takze je tam teraz jasne napisane, kam ma kod ist. Za nepresnost sa ospravedlnujem.Integracny kod treba vlozit za spominany riadok a pokial pouzivate PayPal vramci Prestashop-u tak treba spravit aj integracne kroky 3 a 4.V pripade problemov kontaktujte priamo nas support tim. Linky a adresy najdete na nasom webe Quality Unit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts