Digiteo Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Witam, Sytuacja wygląda następująco: 1) Kupiłem moduł bez opcji Zen 2) Korzystałem przez 12+ miesięcy bez problemów 3) Konieczne były prace na sklepie, w tym przeinstalowanie niektórych modułów 4) Zalogowałem się, i pobrałem nowszą wersję modułu (ostatnia wersja jaka mi przysługiwała, czyli sprzed 9 miesięcy), starszej wersji nie ma. 5) Po zainstalowaniu, okazało się że moduł jest totalnie bezużyteczny (wysypuje waluty, nie można zapisać konfiguracji - ogólnie totalnie bezuzyteczny 6) Napisałem do wydawcy - odpisał, że doskonale wie o tych błędach i że wszystkie zostały wyeliminowane w nowszych wersjach, i że muszę kupić moduł jeszcze raz Przecież do zakrawa na kpinę! Zapłaciłem za moduł, który miał coś robić, a w chwili obecnej tego nie robi. Ja rozumiem Zen, wsparcie, aktualizacje itd, ale ja nie oczekuję wodotrysków i nowych cudownych funkcji w nowej wersji - ja po prostu chciałbym korzystać z tego za co zapłaciłem. To jest chore - moduł odpowiada za ustalenie dodatkowych marży na sklepie, wyłączyć go nie mogę bo ceny się posypią, z drugiej strony jak moduł jest włączony to waluty się nie przeliczają (zmienia się symbol ale wartość zostaje taka jak w walucie podstawowej). I tak źle i tak nie dobrze. Czy wy uważacie, że takie akcje są fair w stosunku do kupującego? Bo ja moduł kupiłem po raz drugi, ale czuję się wydymany w cztery litery. Support Presty na czacie odpisał, że wszystko jest OK. Czyli co, regularne wypuszczanie wersji z krytycznym błędem i naciąganie klientów bez wsparcia na ponowny zakup modułu? Brzmi jak plan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Hej, Czy w międzyczasie aktualizowałeś sklep? Czasami jest tak, że to co działa w wersji np. 1.7.2.0 nie będzie działać w nowszej 1.7.3.0, stąd aktualizacje łatające błędy w nowszych wersjach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts