xtechnik Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Zdar chachaři, dělám eshop pro zákazníka, ale mám jeden problém za druhým - virtuální server je hostovaný na IGNUM.CZPři přidávání jazyka vypíše chyby o neexistujících souborech atd (viz screeny) přestože uváděné soubory existují, když chci importovat jazykový balíček (cs.gzip) tak není možno rozbalit. Nějak s IGNUM vázne komunikace, stále se vymlouvají, že vlastníkem souborl je instalátor shopu, proto se soubory nemohu manipulovat atd bla bla bla a že mi nastaví práva 777 abych mohl manipulovat se vším, co potřebuju. Tohle mi slíbili už 4krát, dodnes nic nefunguje jak má...Má někdo zkušenosti s IGNUM? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 a co kdyby si ten gzip rozbalil a nakopiroval ho rozbalenej z pc rucne?Ale predtim zkus pokud ty soubory fyzicky vidis na ftp nakej znich smazat kdyz ti to nedovoli pravdepodobne ho ani nepřepíšeš!Pak to zavisí na tom co vyroběj u poskytovatele, ale pokud to je virtuální server pak nejak nechapu proc do nej nemas jakože přístup aby sis mohl nakonfigurovat co je potřeba...asi to bude jen beznej hosting a ne VPS server... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtechnik Posted September 6, 2010 Author Share Posted September 6, 2010 to vim taky, ze kdyz ho nesmazu, tak ho ani neprepisu.. a samozrejme to nejde. Poskytovatel hostingu mi dnes sdelil krasnou odpoved - vlastnikem souboru je instalator - kontaktujte vyrobce eshopu, aby zmenil instalacni postup e-shopu. Banda de**lu..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtechnik Posted September 6, 2010 Author Share Posted September 6, 2010 Nahral jsem rucne vsechny soubory v themes/prestashop/labg , dale v mails/cs a translations/csE-shop je stale anglicky. Administraci uz mam v cestine. Vychozi jazyk mam nastaveny Czech..... Tak uz nevim.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Máš k dispozici výstup z phpinfo()? Díval jsem se do AdminLanguages.php a tam je označení souborů načerveno řešeno PHP funkcí file_exists. V manuálu této funkce je psáno, že:This function returns FALSE for files inaccessible due to safe mode restrictions. However these files still can be included if they are located in safe_mode_include_dir. Takže by mohl být problém se safe_mode u hostingu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts