Puriom Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 Χαίρετε.https://youtu.be/KOMPnq7SPsU Βρήκα ένα ωραίο δωρεάν module για εξαγωγή σε pdf των προϊόντων. Όπως και με το export to csv τα ελληνικά βγαίνουν είτε html (λέμε τώρα) είτε ??? όπως στην εδώ περίπτωση. Μήπως ξέρετε τι ρυθμίσεις μπορούμε να κάνουμε για να τα δούμε ελληνικά; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
helpdeskED Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 καθυστερημένα, αλλά ελπίζω να σε βοηθήσουμε...μήπως παίρνεις το csv και απλά το ανοίγεις με excel?? Πρέπει να το κάνεις εισαγωγή σε κενό φύλλο, αλλιώς είναι θέμα ρύθμισης της γλώσσας, utf-8 είναι η καλύτερη ρύθμιση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puriom Posted March 26, 2018 Author Share Posted March 26, 2018 Eυχαριστώ @helpdeskED, Μου δούλεψε! Τώρα πρέπει να βρω πώς να εμφανίζεται η περιγραφή (που δεν μου την εμφανίζει) ή και πώς θα δείξει το pdf ελληνικά. (Κάθε ιδέα δεκτή)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
helpdeskED Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 (edited) Αν κατάλαβα θες το όνομα κάθε στήλης? Όταν κάνεις εξαγωγή σε csv επέλεξε να εμφανίζονται οι τίτλοι στηλών.(μη αυτόματη εξαγωγή- μέθοδος: προσαρμογή>>επιλογές ορισμένης μορφής:εμφάνιση ονομάτων στηλών) Edited March 28, 2018 by helpdeskED (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puriom Posted March 28, 2018 Author Share Posted March 28, 2018 (edited) Θέλω τον τίτλο, τη μικρή και τη μεγάλη περιγραφή, και την τιμή. Αυτά δεν μου δείχνει. Σ' ευχαριστώ και πάλι. Edited March 28, 2018 by Puriom (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts