sase Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 Sotewsadds reklam modülünü klonladım.ilişiğe eklediğim zip dosyasında a ve b olmak üzere iki tane Sotewsadds reklam modülü bulunmaktadır.Her iki modülüde kurduktan sonra, sayfanın sağ, sol, üst, orta ve alt(left column, right column, center column, header and footer)kısımlarına ikişer adet resim veya flash reklam dosyası ekleyebiliesiniz.Aşağıdaki açıklamalarımdan da anlaşılacağı üzere; modül sorunlu olduğundan paylaşımdan kaldırılmıştır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebubekirakyol Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Ya kardeş bunu bende Yükledim ama upload ettiğim resimler ne prewiev olarak görünüyor ne de anasayfa da?..bu işte bi kıllık mı var bana mı öyle geliyor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sase Posted November 11, 2008 Author Share Posted November 11, 2008 Ya kardeş bunu bende Yükledim ama upload ettiğim resimler ne prewiev olarak görünüyor ne de anasayfa da?..bu işte bi kıllık mı var bana mı öyle geliyor? Sotewsadds v.022 reklam modülü animasyon dosyalarını files klasörü yerine modüles klasörüne upload ettiğinden, kısacası dosya yolu yanlış olduğundan resim ve flash dosyalarını oynatmamaktadır.Modüldeki bu sorun "sotewsadds v0.3" sürümünde giderilmiş. modülü sunucuda test ettim. Resim ve flash dosyalarını çalıştırıyor.Sotewsadds modülünün son sürümünü aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.Selamlar.....Link: http://www.prestashop.com/?ACT=29&fid=22&aid=2853_sRSzgBU2hOhZEXAIFWcN&board_id=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebubekirakyol Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Ya kardeş bunu bende Yükledim ama upload ettiğim resimler ne prewiev olarak görünüyor ne de anasayfa da?..bu işte bi kıllık mı var bana mı öyle geliyor? Sotewsadds v.022 reklam modülü animasyon dosyalarını files klasörü yerine modüles klasörüne upload ettiğinden, kısacası dosya yolu yanlış olduğundan resim ve flash dosyalarını oynatmamaktadır.Modüldeki bu sorun "sotewsadds v0.3" sürümünde giderilmiş. modülü sunucuda test ettim. Resim ve flash dosyalarını çalıştırıyor.Sotewsadds modülünün son sürümünü aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.Selamlar.....Link: http://www.prestashop.com/?ACT=29&fid=22&aid=2853_sRSzgBU2hOhZEXAIFWcN&board_id=1 valla ne diyim çok teşekkürler.. ben çoğu sorduğum soruda cevap bulamazken sen cevap verdin.. başarılarının devamını bekliyorum şimdi deniyorum Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebubekirakyol Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 dostum şimde failed to upload this photo diyor değişik fotolar denedim küçük büyük ama olmuyor.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sase Posted November 12, 2008 Author Share Posted November 12, 2008 dostum şimde failed to upload this photo diyor değişik fotolar denedim küçük büyük ama olmuyor.. resim uploadınız gerçekleşmemiş demektir. Sanırım bu hata, ilgili klasör ve dosyalarda yazma izni olmadığındankaynaklanmaktadır.FTP aracılığı ile "sotewsadds" klasörüne, alt klasörlerine ve alt dosyalarınayazma izni (CHMOD 777) verdiğinizde, resim ve flash dosyalarının uploadıgerçekleşecektir.Selamlar.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebubekirakyol Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 oldu gerçekten.. yaw ben böle bişiyi nasıl unuttum..çok teşekkürler kardeş emeğine sağlık tekrar.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cegop Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Sotewsadds reklam modülünü klonladım.ilişiğe eklediğim zip dosyasında a ve b olmak üzere iki tane Sotewsadds reklam modülü bulunmaktadır.Her iki modülüde kurduktan sonra, sayfanın sağ, sol, üst, orta ve alt(left column, right column, center column, header and footer)kısımlarına ikişer adet resim veya flash reklam dosyası ekleyebiliesiniz. arkadaşım her iki modülüde kurduktan sonra demişsin. biraz acemi olduğumdan kurulum olayının hangi dosyayı çalıştırarak yapılacağı konusunda bilgi verirmisin teşekkür ederim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sase Posted November 16, 2008 Author Share Posted November 16, 2008 arkadaşım her iki modülüde kurduktan sonra demişsin. biraz acemi olduğumdan kurulum olayının hangi dosyayı çalıştırarak yapılacağı konusunda bilgi verirmisin teşekkür ederim. Konu ile ilgili açıklama ve yorumları tamamen okumamışsınız.Yukarıdakı yorum ve açıklamaları okumanızı tavsiye edrim.Söz konusu modül sorunlu olduğundan yeni (0.3) versiyonunda sorun giderilmiş veyeni versiyonun link adresini de yukarıda vermiştim.Yeni versiyonun kurulumuna gelince; Zip dosyasından çıkarttığınız "sotewsadds" klasörünü, localde modules klasörünün içine atın.Sunucuda (hostta) ise FTP aracılığı ile modules klasörüne upload edin.Daha sonra Admin (yönetim) paneline girin ve modules bölümünden aktif ederek kullanabilirsiniz.Selamlar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokturk Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 üstad bunuda klonlama şansın varmı ya 2-3 adet olarakçok kullanışlı bir modül sayende istediğimiz bir şey gerçek oldu Allah razı olsunYada klonlama mantığını ucundan anlatsan bizde yapsak.Dua ve selametle... Link to comment Share on other sites More sharing options...
brendie Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 emeğine sağlık kardeş ancak, link problemli sanırım yenileyebilirmisiniz Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekerim Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 merhaba arkadaşlar benim prestashop web sayfam var fakat bir türlü sayfayı kullanmayı anlamıyorum kategori bölümünü değiştirebiliyorum bazı yerleri konturol edip değişiklikler yapabiliyorum fakat bende sizin web sayfanız gibi renkleri ve hazırda gelen sayfanın görüntüsünü değiştirmek istiyorum bunu nerden yapacağın hangi menüden vereceğin bilgiler için şimdiden çok teşekkürler ÖZELLİKLE (E_S_A) İSİMLİ ARKADAŞA SORUYORUM ÇÜNKİ ONUN WEB SAYFASINI BEYENDİM Link to comment Share on other sites More sharing options...
tugra Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 IYi Güzel Hosda indirme adresi nerde bunun Link to comment Share on other sites More sharing options...
sase Posted February 14, 2010 Author Share Posted February 14, 2010 Yukarıda yaptığım açıklamalarımdan da anlaşılacağı üzere; modül sorunluolduğundan paylaşımdan kaldırılmıştır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sase Posted February 14, 2010 Author Share Posted February 14, 2010 0.4 versiyonunu buradan indirebilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts