Cris Cros Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 SalutDoresc ca in fisierul care ma anunta ca am o comanda noua sa-mi apara si datale de contact ale clientului (email si telefoane), precum si produsele comandate, pretul unitar si valoarea totala a comenzii.Ce sa mai adaug, caci nu-i dau de cap.Multumesc mult de ajutor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamica Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 Ai rezolvat problema?CE iti apare in emailul new order? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 ar trebui sa ai informatiile astea deja - ataseaza exemplul unui email cum iti apare tie te rog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Cros Posted September 20, 2010 Author Share Posted September 20, 2010 In emailul new order imi apare numele cumparatorului si adresa de facturare si de livrare.Nu imi apar produsele cumparate, cantitatea, pretul unitar, pretul total, telefonul cumparatorului.Multumesc de ajutor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamica Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 iti apare campurile dedicate lor dar necompletate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Cros Posted September 20, 2010 Author Share Posted September 20, 2010 Nu imi apar deloc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamica Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 Ai setat cumva ca emailurile sa iti fie trimise in format text? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Cros Posted September 20, 2010 Author Share Posted September 20, 2010 Da, pentru ca in format HTML imi veneau distorsionate si mie si clientilor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamica Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 In format text nu se poate sa iti trimita datele respective, mai bine repara formatul in html, sau ia unul nou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Cros Posted September 20, 2010 Author Share Posted September 20, 2010 OK, multumesc mult de tot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamica Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 De fapt cum este conceput fisierul pentru transmitere email in format txt nu are bagat nici un cod pentru a trimite si datele referitoare la comanda, e posibil sa mearga si in format TXT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Cros Posted September 20, 2010 Author Share Posted September 20, 2010 Nici in format html nu imi trimite datele referitoare la comandaAm atasat un raspuns in format txt.Datele clientului le-am inlocuit eu cu XXXX IluminatOnline.ro Comanda noua.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamica Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 Ce ai trimis este tot ceea ce primesti cand trimit email in format text Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Cros Posted September 20, 2010 Author Share Posted September 20, 2010 Da, asta e tot ce primesc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
duken27 Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Salut, sunt incepator in Presta, as dori sa stiu cum si unde se seteaza adresa de mail la care se primesc comanzile puse on line ?Multumesc anticipatAm reusit sa setez primirea mail cu comanda nou, dar corpul mailului este gol, indiferent daca este setat HTML sau text.Clientul primeste mail cu confirmarea comenzii in mod corect, cu toate informatiile prezente.Ceva idei ? :cheese: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebioplant Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Salut!Mie nu-mi trimite sistemul mail cu comanda clientului!ce pot face?Merci! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamica Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Intra in partea de administrare la module cauta modulul Mail alerts si acolo poti configura adresa de email catre care sa trimita comenzilein campul Send to these emails: scrie adresa ta de email Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebioplant Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Salut!Este setat asa cum ai zis de mult, dar nu trimite mail catre mine!Atasez poza cu setarile!Rog sa ma ajuti, ca ma enerveaza tare faza! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts