PsMax Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 תיקונים קטנים לתפריטים בניהול באקספלורר,גם תפריט עליון בפרונט טופל.אם יש בעיה עדכנו פה. prestashop-he-v1.1.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
host4site.co.il Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 איך מתקינים?אני מנסה להתקין התפריט הכלים ואני מקבל על שני קבצים שונים של חבילה בעיברית שיגאה כזו1 error 1. archive cannot be extractedסוגי הקבצים הם:he.gzipאוprestashop-he-v1.1.zipמה אני עושה לא נכון? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host4site.co.il Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 מה עם איזה מדריכון קטן על איך מתקינים שפה? :ohh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
host4site.co.il Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 אני מבין שאין מי שיעזור פה בעברית אז את הפתרון כבר מצאתיאז לכל מי שמנסה למצא איפה העברית אז תדעוהשפה העיברית כבר קיימת כל מה שצריך לעשות זה למחוק שפה או שתייםמתוך הרשימה והעברית תכנס לרשימה בדף הראשון של התרגומים Link to comment Share on other sites More sharing options...
hai Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 נכוןכתבו על זה כברבהצלחה Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsMax Posted November 7, 2008 Author Share Posted November 7, 2008 נושא השפה כבר קיים, יש עידכון אפשר לדרוס את השפה הקיימת ולהתקין קבצים חדשים שהועלו בפוסט קודם, ישנו קובץ לעידכון טבלא שבא נמצאים תרגומים לטאבים בניהולוכן אנו יודעים ששפה העברית נמצאת במקום ה 21 ברשימה ולכן לכאורה לא מוצאים , פשוט לדפדף דרימה ועמוד השני ואפשר לראות עברית , או כמו שאמרו לפני כן למחוק שפות לא רלוונטיות ואז עברית עוברת לדף הראשוןמשה עובדיהווב-פרו מערכות אינטרנט Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsMax Posted November 7, 2008 Author Share Posted November 7, 2008 עוד משהואבעניין המדריכים, אין ממש דרך להסביר כיצד לעדכן את הטבלא וכו, מי שרוצה הסבר יכול ליצור קשר פה באישי או לפנות לאתר שלי להשאיר הודעה או להתקשר אשמח לעזור,כשהקהילה תוקם בקרוב נמצא דרכים יעילות יותר לתת הסברים.משה עובדיהווב-פרו מערכות אינטרנטhttp://www.web-pro.co.il Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiseguy Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 שלום,יש למשהו פרסטה בעברית שמתאימה ל1.1.3 ? אם יצרתם עיצובים חדשים אשמח לראות Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsMax Posted November 25, 2008 Author Share Posted November 25, 2008 העברית היא אותה עברית , עם תוספות יתכן שצריך לעדכן ( אולי)בנושא עיצובים , יהיה באמת נהדר אם חברים יעלו עיצובים!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiseguy Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 יש בעיות בצפיה באקספלורר הCSS נמרחAnd there are some problem because the CC files in ver 1.1. are not the same in the ccs in the Hebrew templets.In any case i am working on a store and if you have any idea, improvements, please feel free to drop a line.www.isravit.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsMax Posted November 25, 2008 Author Share Posted November 25, 2008 שחק עם התבנית קצת , תגיע לתוצאות טובותיש אתר שמבוסס על תבנית זו ונראה לא רע חפש בפורום שלח הודעה לבחור תבקש את התבנית או עזרה Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiseguy Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 שלום,הרמתי את התבנית שהבחור הציע, הבעייה היא שבאקספלורר התבנית נמרחתבפיירפוקס ובקרום רואים מצוייןוזאת בגלל זהCSSבגירסת 1,1,3 הוא שונהאם יש למשהו גרסת עברית מתוקנת העובדת בכל הדפדפנים אשמח לקבל לינקבינתיים אני עובד על הקוד וינסה לבוא עם גירסא יציבה עד סוף השבוע Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsMax Posted November 30, 2008 Author Share Posted November 30, 2008 האם התפריטים נמרחים, אם כן התיקון פשוט מאד, אם זה משהוא אחר צריך לראות!אם התמונות עולות על הטקסט אז לשנות להן את כיוון הזרימה LEFT/RIGHT ב FLOATוכו' Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonamer Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 שלום חברים, גם אני עוד סובל מהבעיות של התבנית הזו, עשיתי קצת משחקים אבל המיקום של הקטגוריות משתנה בין דפדפן לדפדפן.חוצמזה אני לא מצליח לגרום לכפתור של הרשימת מוצרים (צד ימין למעלה) לעבוד ולפתוח או לסגור את הפירוט של המוצרים בסל, מישהו יודע איך אני מסדר את זה ?תודה Link to comment Share on other sites More sharing options...
host4site.co.il Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 לגבי התיקון של מה שאתה צריך אני בטוח שמשהו יענה לך יש פה טובים בתחוםואם זה יתן לך כיוון נוסף יש כמה עיצובים שמצאתי לפרסטה לא מימין לשמאל אבל אני בטוח שקצת ישנה את המצב CSSתהנוhttp://www.host4site.co.il/Download/prestashop/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiseguy Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 יש בעייה כשרוצים לראות חשבונית או את מצב ההזמנה בback officeאז רואים ג'יבריש ולא עבריתמשהוא יודע לפתור את זה ???כל הPDFבעברית לא מציג פונטים בעברית Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiseguy Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 תיקונים קטנים לתפריטים בניהול באקספלורר,גם תפריט עליון בפרונט טופל.אם יש בעיה עדכנו פה. שלום לכולם,לכל בעלי החנויות ולתותחים נתקלתי בבעייה שגם בגירסה האחונה שכחו להוסיף 2-3 קבצים על מנת שנוכל לקרוא עיבריתבכל פעם שמוציאים PDFin the back office , on the PDF tab, when I am trying to look for the decoder for hebrew language ( 8809-8 ), its missingIf anyonw has the missing files, or found a solution for it, please let me knowit seems that we need to hard code one of the PDF files in admin, and add 8808-8.map to the files in addfont folderIf anyone has a solution, I would like to know, I cant read Hebrew font in the PDF Link to comment Share on other sites More sharing options...
iamdudi Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 חבר'ה, אני עכשיו נכנס לפרסטה בצורה יותר רצינית ובונה את החנות הראשונה שלי,איך אני עושה את החיבור לטרנזילה? אף פעם לא בניתי חנותאיזה שרת אני צריך? SSL וכאלה דברים Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts