berny7 Posted March 8, 2018 Share Posted March 8, 2018 W jakim folderze mogę edytować formularz kontaktowy w preście 1.7 a dokładnie chodzi mi o to aby dodać w miejscu logowania ikonkę faceboka zaraz po "Zaloguj się" 1 DANE OSOBOWE Zamówienie jako gość / Zaloguj się / Logowanie przez Facebooka Proszę o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemysław Suszek Posted March 8, 2018 Share Posted March 8, 2018 Dodanie napisu Logowanie przez Facebooka nie zrobi funkcjonalności. Korzystasz z jakiegoś modułu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
berny7 Posted March 8, 2018 Author Share Posted March 8, 2018 Tak mam moduł ale wyświetla się tylko na stronie głównej Link to comment Share on other sites More sharing options...
berny7 Posted March 8, 2018 Author Share Posted March 8, 2018 Facebook Connect Link to comment Share on other sites More sharing options...
berny7 Posted March 8, 2018 Author Share Posted March 8, 2018 Czy może ktoś pomóc ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
berny7 Posted March 8, 2018 Author Share Posted March 8, 2018 Czy orientuje się ktoś który plik edytować aby dodać link do formularza logowania? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemysław Suszek Posted March 8, 2018 Share Posted March 8, 2018 Wyślij prywatną wiadomość z danymi logowania do panelu administratora. Będzie szybciej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berny7 Posted March 8, 2018 Author Share Posted March 8, 2018 Czyli jak to zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
berny7 Posted March 9, 2018 Author Share Posted March 9, 2018 Wie może ktoś który plik edytować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 Powtarzanie w kółko pytania nic nie da jeśli nie udzielisz nam konkretnych informacji. Generalnie nawet jak ktoś Ci wskaże konkretny plik to jak chcesz tam umieścić ten moduł? Moduły wyświetlają się w hookach, więc po pierwsze tam gdzie chcesz go wyświetlić musi być jakiś hook i po drugie moduł musi mieć dopisaną jego obsługę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berny7 Posted March 9, 2018 Author Share Posted March 9, 2018 A nie można dodać do tego formulaża napisu w stylu zaloguj przez Facebook i skopiować link który generuje modół na głównej stronie i podlinkować ten napis. Bo mam moduł który loguje przez Facebooka ale wyświetla się tylko na stronie głównej, po kliknięciu w niego wyskakuje okno logowania i pomyślałem że skopiuje ten link. co o ty myślisz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted March 10, 2018 Share Posted March 10, 2018 Spytaj autora modułu czy takie coś zadziała, chociaż osobiście obstawiam ze tam nie ma linku tylko jest wywoływana jakaś funkcja w js. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts