xristakis Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Καλησπέρα,λειτουργώ το prestashop καμία βδομάδα τώρα και με έχει τρελάνει το θέμα με τους ελληνικούς χαρακτήρες.Θα γράψω κάτι που πρόσεξα με κάποιες αλλαγές που έκανα και θα ήθελα να μου πείτε αν είναι σωστό και αν μπορεί να γίνει σε όλο το prestashop με κάποιο τρόπο (πιο γρήγορο κ πιο σωστό).στο module "blockcart" στα themes άνοιξα το blockcart.tpl και άλλαξα όλα ταmod='blockcart'} σε mod='blockcart' js=1}και τα εμφανίζει σωστά τα ελληνικά.αν to έχει γράψει και άλλος αυτό του ζητώ συγνώμη, απλά δεν έκατσε να το διαβάσω.ευχαριστώ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 πολύ καλο και δεν έχει ξανά ειπωθεί ...διόρθωσε πολλά στραβά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolomvos Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Τι ακριβώς κάνει αυτό; Άνοιξα το .tpl αλλά σε κάποια το είχε ήδη. Τα άλλαξα όλα αλλά δε βλέπω που βοηθάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristakis Posted August 30, 2010 Author Share Posted August 30, 2010 αυτο φτιάχνει τους ελληνικούς χαρακτήρες που τα βγάζει με δυτική μορφή χαρακτήρων.δηλ. το "καλάθι" χωρίς αυτό το βγάζει "& kappa;& alpha;& lambda; & alpha;& theta;& iota;" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 εγώ πήγα και το πρόσθεσα σε όλα τα module που χρησιμοποιώ,εάν δείτε των κώδικα της πρώτης σελίδας μου είναι πλέων καθαρός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
irmaiden Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Καλησπέρα,λειτουργώ το prestashop καμία βδομάδα τώρα και με έχει τρελάνει το θέμα με τους ελληνικούς χαρακτήρες.Θα γράψω κάτι που πρόσεξα με κάποιες αλλαγές που έκανα και θα ήθελα να μου πείτε αν είναι σωστό και αν μπορεί να γίνει σε όλο το prestashop με κάποιο τρόπο (πιο γρήγορο κ πιο σωστό).στο module "blockcart" στα themes άνοιξα το blockcart.tpl και άλλαξα όλα ταmod='blockcart'} σε mod='blockcart' js=1}και τα εμφανίζει σωστά τα ελληνικά.αν to έχει γράψει και άλλος αυτό του ζητώ συγνώμη, απλά δεν έκατσε να το διαβάσω.ευχαριστώ!!! Καταρχάς σε ευχαριστούμε για αυτή την πληροφορία!!Έτσι από περιέργεια τι ακριβώς είναι αυτό το js=1 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolomvos Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 εγώ πήγα και το πρόσθεσα σε όλα τα module που χρησιμοποιώ,εάν δείτε των κώδικα της πρώτης σελίδας μου είναι πλέων καθαρός. Ναι, τελικά κάτι γίνεται. Το έβαλα σε κάποια και το έφτιαξε. Αλλά οι πληροφορίες των προϊόντων σε ποιο module είναι; Γιατί είναι κρίμα τόσο κείμενο να πηγαίνει χαμένο.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 εγώ πήγα και το πρόσθεσα σε όλα τα module που χρησιμοποιώ,εάν δείτε των κώδικα της πρώτης σελίδας μου είναι πλέων καθαρός. Ναι, τελικά κάτι γίνεται. Το έβαλα σε κάποια και το έφτιαξε. Αλλά οι πληροφορίες των προϊόντων σε ποιο module είναι; Γιατί είναι κρίμα τόσο κείμενο να πηγαίνει χαμένο.! αυτή τη διαδικασία την έχω αναλυσή εδώ:http://www.prestashop.com/forums/viewthread/62438//___meta_tags_dot_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolomvos Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Χμ, το έχω δει αυτό, απλά νόμιζα ότι μπορούσε να γίνει και με αυτό το κολπάκι.. anyway..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristakis Posted September 1, 2010 Author Share Posted September 1, 2010 Καλημέρα,εκτός από το κολπάκι για να εμφανίζονται κανονικά τα ελληνικά της ιστοσελίδας έκανα και κάτι ακόμα...σταμάτησα τον editor wysiwyg να εμφανίζεται όταν καταχωρώ προϊόντα για το λόγο ότι αυτό "κάνει όλη τη δουλειά" και στέλνει τους ελληνικούς χαρακτήρες με δυτική μορφή (% alpha κλπ) στη βάση δεδομένων.δείτε το και αν μπορέσει κανείς να διορθώσει τον editor wysiwyg να το πει και σε μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristakis Posted September 1, 2010 Author Share Posted September 1, 2010 έκανα και αυτό: άνοιξα το "js\tinymce\jscripts\tiny_mce\tiny_mce.js" και έσβησα"913,Alpha,914,Beta,915,Gamma,916,Delta,917,Epsilon,918,Zeta,919,Eta,920,Theta,921,Iota,922,Kappa,923,Lambda,924,Mu,925,Nu,926,Xi,927,Omicron,928,Pi,929,Rho,931,Sigma,932,Tau,933,Upsilon,934,Phi,935,Chi,936,Psi,937,Omega,945,alpha,946,beta,947,gamma,948,delta,949,epsilon,950,zeta,951,eta,952,theta,953,iota,954,kappa,955,lambda,956,mu,957,nu,958,xi,959,omicron,960,pi,961,rho,962,sigmaf,963,sigma,964,tau,965,upsilon,966,phi,967,chi,968,psi,969,omega,"και όλα τα description από δω και πέρα όταν γράφω αποθηκεύονται σωστά.αυτός ήταν άλλος τρόπος όχι όπως τον παραπάνω. θέλω κιόλας να δείτε αν αυτά προκαλούν κάποιο σφάλμα.ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolomvos Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Το δοκιμάζω και επανέρχομαι.!Ναι, το διορθώνει, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πρόβλημα, είσαι άρχοντας.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 προσπαθώ εδώ και μέρες να βγάλω άκρη με αυτό το TimyMCE αλλα τίποτα,εάν το κανεις disable δουλεύει η αποθήκευση στη βάση μια χαρά αλλα μετά μπορείς να βάλεις μονο απλό κείμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 sorry για το προηγούμενο post δεν είχα κάνει refresh.εάν το παραπάνω το σβήσουμε και από το tiny_mce_src.js τότε και το discription_sort στη βάση γίνετε ελληνικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 νομίζω ότι με αυτό που βρήκες ο xristakis ο κώδικας είναι τελείως καθαρός χωρίς να αλλάζεις κάτι στη βάσει όπως είχα βρει ,με το κομπογιαννίτικο τρόπο μου.αλλα εάν προσέξετε έχει αφήσει τα κενά.το post παρακάτω αναλύει και βρίσκει λύση στα κενά αλλα εγώ δεν κατάφερα κάτι.οποιος μπορεί η βοηθήσει.http://drupal.org/node/373542http://drupal.org/node/373521 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolomvos Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Καλημέρα και πάλι. Το tiny_mce_src.js που βρίσκεται;; Έχω φάει τους φακέλους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Καλημέρα και πάλι. Το tiny_mce_src.js που βρίσκεται;; Έχω φάει τους φακέλους! το tiny_mce_src.js βρίσκετε μόνο εάν έχεις κάνει update με τη καινούργια έκδοση, αλλιώς θα βρεις μόνο το tiny_mce.js Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolomvos Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 Έχω την 1.3.1.1 Ποια έκδοση πρέπει να έχω;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 Έχω την 1.3.1.1 Ποια έκδοση πρέπει να έχω;; Εννοούσα την έκδοση του Tiny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glouk7 Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 Παιδια ΣΟΒΑΡΟ προβλημα.......Πηγα να αλλαξω στη βαση τα πεδια απο text σε varchar που προτηνει καποιος απο εδω... και με το που τα αλλαξα ολη η δεξια στηλη (το καλαθι κτλπ) κατεβαινει και μπαινει μεσα στη σελιδα των products οταν εισαι μεσα στο product!Δεν εκανα καμια αλλη αλλαγη, το ιδιο εγινε οταν πηγα να το δοκιμασω και σε local copy που εχω για τεστ!Τωρα δε μπορω με τιποτα να το επαναφερω...καμια ιδεα???Δειτε εδω το προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 Παιδια ΣΟΒΑΡΟ προβλημα.......Πηγα να αλλαξω στη βαση τα πεδια απο text σε varchar που προτηνει καποιος απο εδω... και με το που τα αλλαξα ολη η δεξια στηλη (το καλαθι κτλπ) κατεβαινει και μπαινει μεσα στη σελιδα των products οταν εισαι μεσα στο product!Δεν εκανα καμια αλλη αλλαγη, το ιδιο εγινε οταν πηγα να το δοκιμασω και σε local copy που εχω για τεστ!Τωρα δε μπορω με τιποτα να το επαναφερω...καμια ιδεα???Δειτε εδω το προβλημα εάν έκανες μονο αυτή την αλλαγή ,τότε ξανά γύρισε το σε text και θα στρώσει.αλλα πάντα πριν κάνουμε τέτοια πειράματα,πρέπει να έχουμε πάρει backup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glouk7 Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 Το γυρισα, ηταν το πρωτο πραγμα που εκανα...αλλα τιποτα!Επισης εβαλα παλι το block new products και παλι ομως τιποτα!πολυ περιεργο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Το γυρισα, ηταν το πρωτο πραγμα που εκανα...αλλα τιποτα!Επισης εβαλα παλι το block new products και παλι ομως τιποτα!πολυ περιεργο! μήπως έκανες κανένα module εγκατάσταση που δεν είναι συμβατό με την έκδοση που έχεις,εμενα κάτι τέτοια συμπτώματα μου τα κάνουν module που δεν είναι συμβατά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glouk7 Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Μα δεν πειραξα τιποτα εκτος απο το field type.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Μα δεν πειραξα τιποτα εκτος απο το field type.......... εγώ αυτό που βλέπω στο site σου είναι ότι δεν στο κάνει παντού,γιατί στην αρχική σελίδα το καλάθι είναι σωστά και σε κάποια προϊόντα που μπήκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasos Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Τελικα βρηκε κανενας λυση με τα ελληνικα ή να κοιταξουμε καμια αλλη εφαρμογη(OsCommerce κτλ..)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
glouk7 Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Η λυση που γραφει καποιος που βγαζεις μια γραμμη κωδικα απο το tinyMCE δουλευει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathopon1@ Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 mporoume na allaksoume ta kefalaia grammata stis katigories se mikra grammata giati emfanizontai kapos etsi : ΚΑΤΗΓΟΡΊΕΣ ΚΑΛΆΘΙ ?? pernoyn tono xoris na katalabaino to giati.. exeis kaneis tin lisi signomi ean to grafete parapano alla dn to katalaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glouk7 Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Μπορει να ψαξεις στο css αρχειο σου αυτο : text-transform:uppercase; και να το σβησειςαυτο θα σταματησει να βγαζει κεφαλαια γραμματα και θα τα βγαζει πως ακριβως ειναι στη μεταφρασηΑν τα θες με κεφαλαια αλλα χωρις τονους τοτε πρεπει να πας στις μεταφρασεις και να βγαλεις τους τονους.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasos Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Εσβησα απο τον tiny_mce.js τον κωδικα με τα ελληνικα.Καθαρισαν τα meta keywards ,title κτλ. αλλα αν κανεις κλικ να δεις τον κωδικα υπαρχουν ακομα α&bita;&gama;κτλ.. Οποιοσ μπορει ας βοηθησει ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
glouk7 Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Δοκιμασε να ξαναπερασεις τα δεδομενα, αλλα οχι με αντιγραφη-επικοληση...να τα κανεις ξανα type Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasos Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Ευχαριστω φιλε glouk7 .Παρατηρω ομως οτι ο λανθασμενος κωδικας ειναι κυριως στη μεταγραση που εχω εκγαταστησει.πχ Pi;rho;omicron;sigma;phi;omicron;rho;έsigmaf;αντι για προσφορες κτλ.θα χρειαστει να κανω ολη τη μεταφραση απο την αρχη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
glouk7 Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Δεν ειναι απαραιτητα λαθος.... ναι σε περιπτωση που δεν θες τονους θα πρεπει να τους αλλαξεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasos Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 ξανακοιτα το post αν θελεις εκανα edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
glouk7 Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Χμμμ δεν ειμαι σιγουρος για το τι να σου απαντησω σε αυτο....μηπως υπαρχει και αλλη μεταφραση? γιατι εμενα δεν τα εβγαζε ετσι...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasos Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 αν ξερει καποιος ας βοηθησει παρακαλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasos Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Παρολο που εκανα ξανα καποιες μεταφρασεις δεν αλλαξε κατι.πχ Sigma;ύnu;delta;epsilon;sigma;eta; αντι για συνδεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathopon1@ Posted October 24, 2010 Share Posted October 24, 2010 TELIKA IPARXEI LISI GIA TA KEFALAIA ELLINIKA STO PRESTASHOP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted October 24, 2010 Share Posted October 24, 2010 ανάλογα το module που θες να μην εμφανίζεται κεφαλαια πας και σβήνεις το text-transform:uppercase; και μετά δεν στο βγάζει,δεν είναι σε ένα μονο σημείο θέλει σε κάθε module που στο εμφανίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dal_kos Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Επανέρχομαι στο θέμα των ελληνικών. Αντί να κάνουμε αυτό σε όλα τα modules: στο module “blockcart” στα themes άνοιξα το blockcart.tpl και άλλαξα όλα ταmod=‘blockcart’} σε mod=‘blockcart’ js=1}και τα εμφανίζει σωστά τα ελληνικά. Άλλαξα στο smarty.config.inc.php την 23η γραμμή σε $params['js'] = 1; οπότε πλέον έχουμε τέλεια ελληνικά σε όλα τα modules!Πολλά ευχαριστώ στα παιδιά που ασχολήθηκαν μέχρι εδώ και μας γλύτωσαν κόπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Επανέρχομαι στο θέμα των ελληνικών. Αντί να κάνουμε αυτό σε όλα τα modules:στο module “blockcart” στα themes άνοιξα το blockcart.tpl και άλλαξα όλα ταmod=‘blockcart’} σε mod=‘blockcart’ js=1}και τα εμφανίζει σωστά τα ελληνικά. Άλλαξα στο smarty.config.inc.php την 23η γραμμή σε $params['js'] = 1; οπότε πλέον έχουμε τέλεια ελληνικά σε όλα τα modules!Πολλά ευχαριστώ στα παιδιά που ασχολήθηκαν μέχρι εδώ και μας γλύτωσαν κόπο. το δοκίμασα και παίζει άψογα,όσα module είχα που δεν είχα φτιάξει με το χέρι ,τώρα παίζουν κανονικά σε όλο το site.Σε ευχαριστούμε παρα πολύ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
overdrive Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Επανέρχομαι στο θέμα των ελληνικών. Αντί να κάνουμε αυτό σε όλα τα modules:στο module “blockcart” στα themes άνοιξα το blockcart.tpl και άλλαξα όλα ταmod=‘blockcart’} σε mod=‘blockcart’ js=1}και τα εμφανίζει σωστά τα ελληνικά. Άλλαξα στο smarty.config.inc.php την 23η γραμμή σε $params['js'] = 1; οπότε πλέον έχουμε τέλεια ελληνικά σε όλα τα modules!Πολλά ευχαριστώ στα παιδιά που ασχολήθηκαν μέχρι εδώ και μας γλύτωσαν κόπο. το δοκίμασα και παίζει άψογα,όσα module είχα που δεν είχα φτιάξει με το χέρι ,τώρα παίζουν κανονικά σε όλο το site.Σε ευχαριστούμε παρα πολύ. Καλησπέρα σε όλους, έχει καθαρίσει και σε μένα ο κώδικας αλλά όχι στο breadcrumb και επίσης όταν στέλνουν email απο το contact form με ελληνικά διαβάζω ‘Τ&omicro;site&ch;&rh;&et;&sigm;&iot;μ&omicro;π&........., έχω διαγράψει όπου έχω βρεί το 'htmlall':'UTF-8' αλλά τίποτα! μήπως υπάρχει καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papaid Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 Επανέρχομαι στο θέμα των ελληνικών. Αντί να κάνουμε αυτό σε όλα τα modules: Άλλαξα στο smarty.config.inc.php την 23η γραμμή σε $params['js'] = 1; οπότε πλέον έχουμε τέλεια ελληνικά σε όλα τα modules! Πολλά ευχαριστώ στα παιδιά που ασχολήθηκαν μέχρι εδώ και μας γλύτωσαν κόπο. Το αλλαξα απο $params['js'] = 0 σε $params['js'] = 1 και δεν εγινε τιποτα. Μπορειτε να με βοηθησετε παρακαλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bill8g Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 Βρε παιδια συγνωμη αν θα πω χαζομαρα, αλλα ειναι 3 σελιδες και δεν τις διαβασα ολες. Επιασε το ματι μου αρκετες φορες την λεξη Ελληνικους χαρακτηρες και οτι δεν τα βγαζει σωστα, μηπως οταν προσθετει καποιος Ελληνικες γραμμες σε οποιοδηποτε αρχειο tpl, css κλπ θα πρεπει το encoding του editor να το αλλαζει σε utf without bom? εμενα παντως δουλευει ετσι παντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Αυτό σωστό είναι, αλλά δεν μιλάμε για αυτό, είναι για τα module που τραβάνε τα λεκτικά δυναμικά απο τη βάση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athinodoros Posted June 6, 2012 Share Posted June 6, 2012 Το αλλαξα απο $params['js'] = 0 σε $params['js'] = 1 και δεν εγινε τιποτα. Μπορειτε να με βοηθησετε παρακαλω? Κι εγώ το έκανα και δεν άλλαξε τίποτα έχω την έκδοση 1.4.8.2, ξαναέγραψα τα meta περιγραφή και Meta τίτλος, αλλά τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athinodoros Posted June 19, 2012 Share Posted June 19, 2012 Το πρόβλημα μου ειναι στον Τίτλο και εμφανίζεται πιό εντονα οταν καποιος προσπαθεί να προσθέσει την σελίδα στα Αγαπημένα Παράδειγμα <title>Κράνος Osbe Tornado</title> <meta name="description" content="Κράνος Osbe Tornado" /> <meta name="keywords" content="κράνος, osbe, tornado" /> Εχει λύσει κανείς αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kikis Posted July 18, 2012 Share Posted July 18, 2012 Εχω το ιδιο προβλημα.... υπαρχει λυση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
clouseau Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 καλησπερα μια γρηγορη ερωτηση μιας και καινουργιος. το prestashop λεει οτι δεν περιλαμβανει την Ελληνικη γλωσσα αλλα μπορει να την αποκτησει μετα ως μια απο τις 41 γλωσες που υπαρχουν διαθεσιμες. στα modules βρισκω μονο κατι τυπου google translator. τελικα υπαρχει η πλατφορμα στα Ελληνικα ή οχι? Εναλλακτικά μπορει καποιος να μεταφρασει μονος του το prestashop στα Ελληνικα ωστε να βαλει και το δικο του υφος? Ειναι κατι ευκολο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 καλησπερα μια γρηγορη ερωτηση μιας και καινουργιος. το prestashop λεει οτι δεν περιλαμβανει την Ελληνικη γλωσσα αλλα μπορει να την αποκτησει μετα ως μια απο τις 41 γλωσες που υπαρχουν διαθεσιμες. στα modules βρισκω μονο κατι τυπου google translator. τελικα υπαρχει η πλατφορμα στα Ελληνικα ή οχι? Εναλλακτικά μπορει καποιος να μεταφρασει μονος του το prestashop στα Ελληνικα ωστε να βαλει και το δικο του υφος? Ειναι κατι ευκολο? Κάνεις εγκατάσταση την ελληνική γλώσσα μέσα στο prestashop που έχεις εγκαταστήσει,και μετά μπορείς να επιλέξεις να μεταφράσεις ότι θες όπως το θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clouseau Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 Κάνεις εγκατάσταση την ελληνική γλώσσα μέσα στο prestashop που έχεις εγκαταστήσει,και μετά μπορείς να επιλέξεις να μεταφράσεις ότι θες όπως το θες. ευχαριστω. η γλωσσα υπαρχει σαν module (στα add-on) ή την βρισκω καπου αλλου? ειναι επι πληρωμη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 η γλώσσα δεν είναι module , γίνετε δημιουργία από το Back Office Tools Languages του prestashop και κατεβάζετε από εδώ: http://www.prestashop.com/en/translations το αρχείο με τη μερική μετάφραση που έχει το prestashop. η υπολοίπη μετάφραση γίνετε με το χέρι από εδώ Back Office Tools Translations Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts