krzysztof74 Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 (edited) Witam serdecznie. Na wstępie przepraszam, być może za lakoniczne pytanie, ale jestem początkującym PrestaShop-owcem. Zainstalowałem sklep pod adresem www.plantacja.eu , wybrałem szablon CLASSIC. Dostosowuje ten szablon do oferty sklepu, ale pojawił się problem. Zniknęły mi dwie kolumny z linkami na samym dole strony. Jeden blok linków był PRODUKTY -> Nowe produkty, Promocje, Najczęściej kupowane , a drugi blok linków był Nasza Firma-> licencje, regulaminy itd itp . W dziale MODUŁY -> WYBRANE->ZAINSTALOWANE jest włączony moduł LISTA LINKÓW ale nic się nie pojawia co się stało ? Jak edytuje blok to jest zaznaczone PODEPNIJ do DISPLAYFOOTER, i zahaczone odpowiednie linki.... może coś tutaj namieszałęm przez przypadek ? Proszę o poradę Krzysztof Edited February 28, 2018 by krzysztof74 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysztof74 Posted February 28, 2018 Author Share Posted February 28, 2018 .... nikt nie może mi pomóc ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysztof74 Posted February 28, 2018 Author Share Posted February 28, 2018 .... nikt nie może mi pomóc ?? no to wywalam wersję 1.7 zainstaluję 1.6 - ponoć nie ma takich problemów z wcześniejsza wersją Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts