Jump to content
  • 0

Cena Specjalna rabat specyficzna cena problem

lylus

Question

Witam użytkuje preste 1.7.2.4 upgreadowaną z 1.7.2.3 dlatego że w nowszej były problemy z tłumaczeniami. Używam szablonu Base

Różnicę jaką dostrzegłem pomiędzy najnowszą to dużo brzydziej wyglądające znaczniki obniżki ceny. Dodałem zdjęcia można sobie zobaczyć porównanie. Chcę mieć tak jak na 2 zdjęciach od góry a mam tak jak na zdjęciach od dołu. 

Pytanie co należy przekopiować(moduł?pliki?) z nowszej wersji presty aby obniżka wyglądała tak jak na zdjęciach poniżej.

Pozdrawiam i dziękuje za pomoc.

tak powinno byc.png

tak powinno byc2.png

tak jest.png

tak jest2.png

Edited by lylus (see edit history)

2 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Za wygląd odpowiadają pliki CSS głównie. Jednak tutaj może się okazać, że nie będą kompatybilne też pliki tpl.

Aktualnie jest wersja 1.7.2.5, więc sprawdź jak wygląda strona po aktualizacji i czy rozwiązał się Twój problem. W takie podmiany wyglądu raczej bym się nie bawił. Szkoda na nie czasu.

• 0

Jednak okazuje się że za wygląd obniżek i szybkiego podglądu odpowiada szablon także błędnie winiłem za to wersję presty. Czy ma sens zabawa w szukanie plików w klasycznym  szablonie i przerzucenie ich do mojego szablonu BASE? I czy przy okazji tego nie okaże się że mi się obraz porozjeżdża. 

Btw: Próbowałem upgradować przy pomocy 1 click Upgrade ale wyrzuca błąd a ręcznie sobie darowałem bo już doszedłem ze to wina szablonu.

Pozdrawiam i dziękuję za pomoc.