MerclA Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 Ahoj,na prestě 1.3.1 mám najednou problém při vytváření nového účtu, po vyplnění registračních údajů a odkliknutí se mi objeví jen bílá obrazovka. Mám pocit, že by to nejspíš mohlo souviset s tím, že jsem vymazal zákazníky přes phpMyAdmin. Našel jsem tu i thread, ve kterém se toto řešilo, ale zmiňované řešení vymazat i další řádky databáze související se zákazníky, mi nijak nepomohlo. Samozřejmě jsem zkoušel i nahrát původní soubor authentication.tpl a authentication.php, ale stále nic. Dovedete někdo poradit? Jaké další soubory zasahují do procesu vytváření účtu a objednávky a mám je znovu nahrát???Moc díky za vaše tipy Link to comment Share on other sites More sharing options...
superhero495 Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 jednou kdysi davno se mi neco podobneho stalo, kdyz jsem mel problem s odesilanim emailu ze serveru. zkus tohle overit Link to comment Share on other sites More sharing options...
MerclA Posted August 24, 2010 Author Share Posted August 24, 2010 Díky za odpověď, už jsem e-shop raději zcela přeinstaloval, nakonec to bylo asi nejrychlejší řešení... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 Bílá obrazovka je známka chyby v kódu nebo při chyby v SQL dotazu. Presta nevyhodí chybu. Toto je její způsob, jak říct - máš tam chybu. Popis chyby najdeš v error logu webserveru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts