czaka Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Prosím o informaci, kde v Back officu vložím obchodní podmínky? Děkuji předem za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspi88 Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 Nevím o tom, že by PS podporovala upravení těchto věcí z administrace. Musíš si je upravit sám ve své šabloně.Konkrétně obchodní podmínky jsou conditions.tpl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukáš Veselý Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 jde to i z adminu. Konkretne tools-translations- a v sekci upravit preklad vybrat obchod k prekladu a kliknout na ceskou vlajku. pak uz najit jen condition a tam se to da upravit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPE Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 Ahoj mám dotaz k Obchodním podmínkám. Já šikula jsem si vymazal přednastavený odkaz na "Obchodní podmínky". A i když jsem si je tam pak doplnil, mají ID 11 a při příkazu "čti" u vyplnění objednávky, kdy zákazník musí souhlasit s podmínkami, se mi zobrazí vysvětlené okno s chybou. Dá se někde nastavit správná cesta k tomuto vyobrazení, nebo dá se někde změnit ID obchodních podmínek zase na "3" ??? Dík za info Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiri FAMiNE Cermak Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 @mape: no ja bych to osobne hledal primo v databazi a odhaduju ze tam bude sloupecek neco jako Deleted, kde kdyz hodnotu z 1 zmenis na 0, tak to zase uvidis v BOjinak proc nutis zakazniky souhlasit s tvyma podminkama, stejne tak i tak plati co mas uvedeno na strankach, pokud to neni v rozporu s obchodnim/zivnostenskym zakonikem - coz i kdybys je nutil to odklikavat tak by to stejne neplatilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
mira Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Odpověď pro dotaz uživatele MAPE:Otevři si šablonu soubor order-carier.tpl . Ten najdeš přes FTP v themes/prestashop a v tomto souboru najdi řádek:{l s='I agree with the terms of service and I adhere to them unconditionally.'}a v tomto řádku změň na id_cms=11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salvare Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Ten řádek mam, ale id_cms= tam nevidim. Co mam tedy změnit na id_cms=11?{l s='I agree with the terms of service and I adhere to them unconditionally.'} {l s='(read)'} Link to comment Share on other sites More sharing options...
qubiik Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Ten řádek mam, ale id_cms= tam nevidim. Co mam tedy změnit na id_cms=11?{l s=‘I agree with the terms of service and I adhere to them unconditionally.’} {l s=’(read)’} Zde je řešení pro verzi 1.3.ID změň na aktuální ID tvých obch. podmínek...Proč zakládaš nový topic a pak píšeš do starého?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salvare Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Jistě, konkrétně tedy id_cms=7Ale nevim kam to mam přesně vložit. Vložil bych to asi do a href="{$link_conditions}" misto $link_conditions, ale vubec nevim. Tohle mi dělal kámoš, kterej je teď mimo a musim si poradit sam. Takže prosím trochu polopatě, ideálně po lžičkách.Nevšiml jsem si, že už tu jeden topic je a tak jsem založil novej. Jde ten novej nějak smazat? Je tu zbytečnej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qubiik Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Počítám, že maš verzi 1.3 a vyšší, tedy najdi soubor order.php přes nějaký FTP manažer (např.: Total Commander), otevři ten soubor pomocí nějakého editoru (například PSPad) na řádku 377 změň toto: $cms = new CMS(3, intval($cookie->id_lang)); na toto: $cms = new CMS(7, intval($cookie->id_lang)); A uzavři původní topic přidáním [Vyřešeno]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salvare Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Ok, supr, funguje, díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amenity Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 Tak nevím, mám Prestu 1.4 a ani v order-carrier.tpl ani v order.php nic s cms nemám :-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenvelkej Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 Tak nevím, mám Prestu 1.4 a ani v order-carrier.tpl ani v order.php nic s cms nemám :-/ a co chceš delat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasekcekal Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 proč tak složitě???? Nestačí náhodou v Preferences nastavit “Odkaz na CMS stránku” ??? :bug: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasekcekal Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 sorry 2x :roll: :red: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amenity Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 proč tak složitě???? Nestačí náhodou v Preferences nastavit “Odkaz na CMS stránku” ??? :bug: Díky moc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts