tomputer Posted February 20, 2018 Share Posted February 20, 2018 Witam mam pewien problem! Wersja presty 1.7 Chciałbym ustawić darmową wysyłkę od kwoty 250zł w górę, taka opcja jest w preście w zakładce wysyłka->preferencje. Niestety ta opcja działa na wszystkich przewoźników. Ja chciałbym ustawić ten warunek tylko na wybranego przewoźnika. Czyli wysyłka kurierem. Wysyłka za pobraniem pozostanie w obecnej cenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted February 20, 2018 Share Posted February 20, 2018 chyba jedyna opcja to uzależnić cenę przewoźnika od kwoty zamówienia, tylko wówczas już odpada możliwość uzależnienia jej od wagi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomputer Posted February 20, 2018 Author Share Posted February 20, 2018 (edited) Dzięki pomogło przestawienie warunków wg ceny. I ustawienie dwóch zakresów dla wybranego przewoźnika. Na tą chwilę nie uzależniamy cen przesyłek od wagi więc to załatwia mi sprawę. Jeśłi w przewoźniku ustawię Edited February 20, 2018 by tomputer (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts