sebix30 Posted February 18, 2018 Share Posted February 18, 2018 Witam, piszę tutaj ponieważ nie znalazłem w innym miejscu odpowiedzi na mój problem. Mam zainstalowany Prestashop 1.7.2.4 Dodane około 30 - 40 produktów. Zainstalowane kilka modułów. Chciałem dodać nowe produkty, ale napotkałem problem. Nie mogę dodać zdjęć do produktu, zarówno istniejącego jak i nowego. Wyskakuje tylko informacja: " You can't upload files of this type " . Wgrywam pliki w formacie .png 900 x 900. Próbowałem również 800 x 800 , zmieniałem na .jpg bez rezultatu. Ma ktoś pomysł, co mogło się stać, że nagle nie można wgrywać zdjęć? Będę wdzięczny za pomoc. Sebastian Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 sebix30 Posted February 22, 2018 Author Share Posted February 22, 2018 Jest ktoś kto jest w stanie pomóc? Sklep skasowałem całkiem wraz z bazą danych. Postawiłem najnowszą wersję. Po zainstalowaniu i próbie utworzenia nowego produktu, ta sama sytuacja. Błąd: " you can't upload files of this type" Ma ktoś pomysł gdzie szukać przyczyny? Na poprzednim sklepie dodałem ponad 50 produktów. Później jakiś czas nic nie dodawałem, a jak ostatnio chciałem dołożyć kolejny produkt, to już nie dało rady wgrać zdjęcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Karizmo Posted June 17, 2018 Share Posted June 17, 2018 Mam dokładnie to samo "Wersja PrestaShop: 1.7.3.3" poradzi ktoś co zrobić ? Nawet jednego zdjęcia produktu nie mogę dodać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 sebix30 Posted June 18, 2018 Author Share Posted June 18, 2018 U mnie przyczyną była przeglądarka. Nie mogłem dodać zdjęcia przez IE i Edge. Odpaliłem przez Chrome i problem zniknął. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Karizmo Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 Dzięki mordka pomogło, i że sam na to nie wpadłem ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
sebix30
Witam,
piszę tutaj ponieważ nie znalazłem w innym miejscu odpowiedzi na mój problem.
Mam zainstalowany Prestashop 1.7.2.4
Dodane około 30 - 40 produktów. Zainstalowane kilka modułów. Chciałem dodać nowe produkty, ale napotkałem problem.
Nie mogę dodać zdjęć do produktu, zarówno istniejącego jak i nowego.
Wyskakuje tylko informacja: " You can't upload files of this type " . Wgrywam pliki w formacie .png 900 x 900.
Próbowałem również 800 x 800 , zmieniałem na .jpg bez rezultatu.
Ma ktoś pomysł, co mogło się stać, że nagle nie można wgrywać zdjęć?
Będę wdzięczny za pomoc.
Sebastian
4 answers to this question
Recommended Posts