pfy Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 Γειά σας. Ένα πρόβλημα που δεν μπορώ να λύσω και δεν έχω βρει στο forum κάποιος να το αναφέρει... στην σελίδα επικοινωνία βάζω το bloc αριστερά και στο footer το mod "ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ" και ως επικεφαλίδα γράφει ΜΕΝΟΥ_ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗΣ πάω στην μετάφραση και το μεταφράζω άλλα αυτό δεν αλλάζει. Τι πρέπει να κάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanctusmob Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 Αν υποθέσουμε ότι το αλλάζεις σωστά. Ctrl-F5 για να φορτώσεις την σελίδα με καθαρή cache από τον browser. Clear cache του prestashop. (Advanced Parameters/Performance --> Clearcache) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pfy Posted February 16, 2018 Author Share Posted February 16, 2018 καλημέρα. Ευχαριστώ για την απάντηση. έκανα καθαρισμό μνήμης στο prestashop και χρησιμοποίησα άλλο browser και κινητό να το δω... άλλα τίποτα. έχεις καμιά άλλη ιδέα; έχω και στιγμιότυπο από την οθόνη με την μετάφραση και τον καθαρισμό μνήμης του prestashop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
helpdeskED Posted February 17, 2018 Share Posted February 17, 2018 (edited) Αν το prestashop θεωρεί το αρχείο σαν template, δοκίμασε με βάση τη 2η εικόνα, να αλλάξεις τη μεταγλώττιση προτύπου στη 2η Επιλογή Δοκίμασες από Localization/translation και edit email translation? Theme/mail/ και βρες account.txt και account.html για αλλαγή επί του κώδικα. Ελπίζω να κατάλαβα τι ψάχνεις... Edited February 17, 2018 by helpdeskED (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pfy Posted February 20, 2018 Author Share Posted February 20, 2018 αυτή η φωτογραφία είναι αυτό που βλέπει ο πελάτης. Είναι στο κάτω κάτω μέρος της σελίδας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanctusmob Posted February 20, 2018 Share Posted February 20, 2018 Το είχα διορθώσει αλλά δεν θυμάμαι πως. Πάνε στην μετάφραση, και κάνε αναζήτηση αυτό "STORE INFORMATION" Θα σου βγάλει δύο αποτελέσματα. Το ένα είναι αυτό που φαίνεται και στην φωτογραφία που έβαλες πιο πάνω. Modules > Contactinfo > Shop και στο άλλο είναι στο Shop > Theme > Global . Νομίζω ένα από αυτά τα δύο ήταν. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pfy Posted February 21, 2018 Author Share Posted February 21, 2018 Ευχαριστώ πολύ! Τελικά δεν ήθελα μετάφραση το module contact άλλα το θέμα. είχες δίκαιο. Σ' ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardwaretoolsgr Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 Καλησπέρα, έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.. Ακολουθώντας τις οδηγίες από το post "Πάνε στην μετάφραση, και κάνε αναζήτηση αυτό "STORE INFORMATION" Θα σου βγάλει δύο αποτελέσματα. Το ένα είναι αυτό που φαίνεται και στην φωτογραφία που έβαλες πιο πάνω. Modules > Contactinfo > Shop και στο άλλο είναι στο Shop > Theme > Global . " μου έβγαλε ένα αποτέλεσμα, Modules > Contactinfo > Shop, το οποίο και άλλαξα. Παρόλα τα refresh και τον χρόνο που του έδωσα συνέχισε να εμφανίζει λάθος αποτέλεσμα..(ΜΕΝΟΥ_ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanctusmob Posted October 17, 2020 Share Posted October 17, 2020 On 10/16/2020 at 11:27 AM, hardwaretoolsgr said: Καλησπέρα, έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.. Ακολουθώντας τις οδηγίες από το post "Πάνε στην μετάφραση, και κάνε αναζήτηση αυτό "STORE INFORMATION" Θα σου βγάλει δύο αποτελέσματα. Το ένα είναι αυτό που φαίνεται και στην φωτογραφία που έβαλες πιο πάνω. Modules > Contactinfo > Shop και στο άλλο είναι στο Shop > Theme > Global . " μου έβγαλε ένα αποτέλεσμα, Modules > Contactinfo > Shop, το οποίο και άλλαξα. Παρόλα τα refresh και τον χρόνο που του έδωσα συνέχισε να εμφανίζει λάθος αποτέλεσμα..(ΜΕΝΟΥ_ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ) Clear cache (op cache, template cache, browser cache, other caches) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardwaretoolsgr Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 Φόρτωσα την σελίδα με ctrl+F5 Καθάρισα το cache στο presta (δυστυχώς είναι στα ελληνικά αλλά πρακτικά πήγα Παράμετροι>Επίδοση>Εκκαθάριση cache Ξαναφόρτωσα την σελίδα με ctrl+F5 δεν αλλαξε κάτι μπορείτε να δείτε στα screenshots που κάνω τις αλλαγές ακολουθώντας τα βήματα που διαβάζω εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanctusmob Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 1 hour ago, hardwaretoolsgr said: Φόρτωσα την σελίδα με ctrl+F5 Καθάρισα το cache στο presta (δυστυχώς είναι στα ελληνικά αλλά πρακτικά πήγα Παράμετροι>Επίδοση>Εκκαθάριση cache Ξαναφόρτωσα την σελίδα με ctrl+F5 δεν αλλαξε κάτι μπορείτε να δείτε στα screenshots που κάνω τις αλλαγές ακολουθώντας τα βήματα που διαβάζω εδώ. Είσαι σε λάθος path... Modules > Contactinfo > Shop όπως αναφέρω πιο πάνω. Εσύ είσαι στο Admin --> Advparameters --> Feature. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardwaretoolsgr Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 Modules > Contactinfo > (δεν υπάρχει το shop, μόνο admin, δείτε και στο screenshot) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanctusmob Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 Πάνε από το admin --> International --> Translations . Επέλεξε τα παρακάτω. και μετά πάτα στο shop και κάνε την διόρθωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardwaretoolsgr Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 (edited) το βρήκα , πράγματι ήταν λάθος. το άλλαξα, καθάρισα cache, το ίδιο και στη σελίδα..τα ίδια αποτελέσματα.. Στο δεύτερο screenshot εκανα αναζήτηση "ΜΕΝΟΥ_ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ" και μου εμφανίζει αυτό σαν αποτέλεσμα...δεν ξέρω αν βοηθάει.. Edited October 23, 2020 by hardwaretoolsgr (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandr0s Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 Καλησπέρα παιδιά, προσπάθησα και γω να το αλλάξω έκανα αποθήκευση όμως δεν το αλλάζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts