Chris.V Posted February 14, 2018 Share Posted February 14, 2018 Καλησπέρα σας, Πρόσφατα άρχισα να ασχολούμαι με το Development του Prestashop. Ως τώρα μια χαρά πάει έχω μόνο μια απορία που θα μου σπάσει το κεφάλι Έχω φτιάξει ένα νέο module το οποίο φτιάχνει μια έξτρα καρτέλα στο εσωτερικό τον Products στο Admin. Δλδ πχ εκεί που έχει τα Γενικά , Τιμές, Ποσότητες , Συνδυασμούς κτλ έχω φτιάξει να μπαίνει μια έξτρα δική μου. το Θέμα είναι ότι στο Module έχω δώσει πχ $this->displayName = $this->l('My Module C'); και στη καρτέλα που κάνει κατά την εγκατάσταση του module hook στο displayAdminProductExtra μου το βγάζει του στυλ Module και το όνομα του module (που έχει ονομαστεί πχ από εδώ) $this->name = 'mymodulec'; Δλδ η καρτέλα βγαίνει με όνομα Μοdule mymodulec Γιατί γίνετε αυτο?? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris.V Posted February 16, 2018 Author Share Posted February 16, 2018 Μάλλον ζήτησα και εγώ κάτι δύσκολο που δεν απαντάει κανείς??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts